UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Napisz które to państwo i za ile będzie nas bronić
  • Napewno żadne z naszych "sojuszników" z USA na czele, bo to banda tchórzy i nic więcej.
  • WOJSKO POLSKIE JEST TAK PRZYGOTOWANE, ŻE JAK ROSJA BY CHCIAŁA ZAJĄĆ WARSZAWĘ TO ZAJĘŁO BY JEJ KOŁO 12h? PRAWDZIWI ŻOŁNIERZE SĄ POZA GRANICAMI KRAJU. Tu wyłączam caps locka bo na stacjonujące jednostki niestety nie mamy na co liczyć, tak mi się wydaje i trochę się nasłuchałem. ..
  • Fachowcem nie jestem, ale wydaje mi się, że obecnie po za granicami kraju pozostało niewielu polskich żołnierzy (kilkaset osób pozostało na misjach aby szkolić miejscowe służby odpowiedzialne za bezpieczeństwo). W Polsce wyszkolenie żołnierzy mamy na prawdę na niezłym poziomie, a oddziały specjalne takie jak GROM, JWK, Formoza i wiele innych należą do światowej czołówki "Specjalsów". A jeśli chodzi o (Nie daj Panie) próbę napaści na nasz kraj ze wschodu to zajęcie Warszawy byłoby znacznie szybsze niż 12h. Mimo, że nasza armia jest dobrze wyszkolona to wciąż jest ona zbyt mała i zbyt mało nowoczesna aby zapewnić nam bezpieczeństwo. Mam jedynie ogromną nadzieję, że nigdy nie będziemy musieli tego sprawdzać, a gdyby jednak znów "wypełniły się dni" to chciałbym się ogromnie mylić. Pozdrowienia dla wszystkich żołnierzy, dla których Polska jest wartością największą!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    JanuszWP(2016-01-17)
Reklama