UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Mieszkańcy są przyzwyczajeni do schematów (. .. )" ??? Przepraszam, ale to chyba ZKM jest przyzwyczajony do schematów! Kiedy wreszcie ktoś uświadomi sobie, że nawet takie miasto jak Elbląg, zmienia się. .. żyje. .. W ciągu ostatnich 10 lat, zmieniły się kierunki i potoki pasażerskie, a rozkłady jazdy nie. .. Apeluję o rzetelne analizy stanu faktycznego i dostosowanie tras, częstotliwości oraz wzajemnej synchronizacji między liniami i środkami komunikacji. Bez oferty skrojonej pod pasażera, za optymalne pieniądze za bilety, nikt nie zmusi mieszkańców do korzystania z komunikacji miejskiej, która nie wiedzieć czemu, w większości miast jest uznawana za priorytet i jest rozwijana. .. Dołączam się do pytań Przedmówców: co z linią tramwajową na Zawadę? Kiedy 13 i 17 przestaną jeździć razem przez pół miasta? Co z obsługą autobusową nowych osiedli na obrzeżach miasta? Jedna 12.na godzinę na Bielany to nie komunikacja miejska. .. P. S. jestem za wariantem nr I. Ale autobusu nr 9,do czasu wybudowania tramwaju w Odrodzenia to bym nie likwidował. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    32
    1
    Użytkownikkomunikacji(2017-06-28)
  • @Użytkownikkomunikacji - "Ale autobusu nr 9 to bym nie likwidował", wariant X jest dla mnie najlepszy ( a najgorszy XX gdyż często jeżdżę linią Y ) - to są właśnie przyzwyczajenia ludzi, które trzeba uszanować. Nie każdy chce zmian.
  • @Użytkownikkomunikacji - Cyt. "Kiedy 13 i 17 przestaną jeździć razem przez pół miasta?". Mam to samo pytanie kiedy 16 i 22 przestaną jeździć razem przez pół trasy. Do Gronowa Górnego jadą jeden za drugim. A można przecież zrobić jeden z pętlą w Sierpinie. I ludzie byliby zadowoleni ( że autobusy jeżdżą częściej ) i Gmina miałaby oszczędności.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    użytkowniklinii22(2017-06-28)
Reklama