UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Od rowerzystów to z daleka sam jestem kierowcą i rowerzystą najważniejsza jest uprzejmość żadnych przykrości nie miałem jako rowerzysta i kierowca szacunek dla każdego da się żyć jest milej kiedyś inaczej patrzałem na takie sprawy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Europa(2019-08-22)
  • @Europa - Piszesz o sobie - OK, ale czy widziałeś zachowanie innych rowerzystów, czy wiesz co by pisali tu na forach, gdyby w taki sam sposób do przestrzegania przepisów ruchu drogowego podchodzili kierowcy. Zasadnicza różnica polega na tym, że kierowca musi zdobyć uprawnienia a rowerzysta nawet kiedy obleje egzamin na kartę rowerową to kiedy otrzyma dowód osobisty może jeździć i najgorsze jest to że nawet jeśli stwarza zagrożenie to policja ma to gdzieś i tylko z radarami wystaje bo może ktoś o kilometr czy dwa jedzie szybciej - wyniki są od razu i pieniążki do skarbu państwa płyną - nie chodzi o bezpieczeństwo tylko o kasę i o to by jak najmniej się narobić.
  • Dużo może napisałeś, ale tak w ogóle bez jakiegokolwiek sensu.
Reklama