UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A może by tak o odwołać lub zawiesić lekcje w szkołach? Jak dzieci mają tam dojechać?
  • @CCC - Mają na pieszo chodzić jak ja w 1979 roku w zimie stulecia a po szkole sanki i łyżwy poszły w ruch !
  • @CCC - Patrząc na dzisiejszą słabą psychicznie młodzież każdy powód czasem wymyślony a już psycholog bo dziecko ma stres ! W autobusie uczono mnie ustępować miejsca starszym a dziś dziecko robi wyścigi by zajać pierwsze miejsce i jeszcze rezerwuje innym... kto tak wychowuje dzieci ? Tu nie o złośliwość mi chodzi lecz logikę braku myślenia bo to nie adekwatnie działa, potem jest już tylko patologia....
  • pamiętam, zimy były takie każdego roku i nikt nie biadolił, w szkole chłodno, zimna woda w kranach, nosiło się ciepłe skarpety, swetry ocieplane buty, po lekcjach sanki na górce, nikt nie zamarzł, nikt się nie skarżyl, jeszcze ludzie musieli w piecu napalić aby było ciepło, nie każdy miał centralne
  • @CCC - i co jeszcze dwa tygodnie ferii za mało!!!!! do szkoły laba się skończyła!!!!!
  • To, że Ty chodziłeś 40 lat temu nie znaczy, że kolejne pokolenia mają robić to samo
  • Jak dzieci nie potrafią chodzić, to niech ich rodzice do szkoły przywiozą lub przyniosą, skoro teraz takie czasy.
  • Ile jadu w Tobie! Nie masz dzieci? Czy jesteś zgorzkniałym, wredym starcem, którego wnuki omijają szerokim łukiem? Szkoły po 2 tygodniach będą wychodzone jak psiarnie idź posiedzieć tam z nimi, kilka tur po 45min w bezruchu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    3
    ........(2026-02-01)
  • @........ - szkoły wychłodzone, a jak wyjeżdżasz na urlop też bierzesz dodatkowe wolne bo masz mieszkanie wychłodzone, co za bełkot i wymyślanie problemów, zostaw swoje dzieci w domu aby nie zamarzły w tych szkołach z centralnym ogrzewaniem, a najlepiej idź jutro do szkoły weź termometr i sprawdź jaka temperatura, czy ty sądzisz, że nauczyciele pozwolą na to aby dzieci marzły razem z nimi?
Reklama