UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Piesi i tak będą mieli to w głębokim poważaniu, gdyż media wmówiły ludziom, że pieszy ma zawsze rację (i pierwszeństwo). Brak teraz społeczeństwu instynktu samobezpieczeństwa.
  • @mtsz - Zależy jakie media. Są takie które uprawiają propagandę i wmówiły wyznawcom że są elitą
  • @mtsz - ty nie bywasz pieszym?????współczuję
  • Z tymi elitami to niestety prawda. Tylko, że ja na tych ludzi mówię elyty, bo takie z nich elity. Pamiętam jak niektórzy celebryci z tych właśnie elyt wylewali kilka lat temu hejt na zwykłych ludzi, którzy ich zdaniem zbyt tłocznie pojawili się np. nad polskim morzem po otrzymaniu 500+. Przedstawiciele tychże elyt narzekali wówczas na brak kultury, brzydki zapach itp. ludzi, którzy pierwszy raz pojechał nad Bałtyk, bo dostali pieniądze z programu 500+. Te elity mówiły o zwykłych ludziach, że gdyby im zabrać te pieniądze, to dalej siedzieliby w domu. Proszę poszukać w internecie takich wypowiedzieć i nie dziwić się, że niektóre środowiska zyskały miano elit, uważających się za lepszych od tzw. Januszów, bo tak też nazywano przeciętnych Polaków.
  • @katon - Bywam pieszym i zawsze najpierw obserwuję kierowców przed przejściem dla pieszych czy w ogóle mnie widzą, i czy w ogóle mogę bezpiecznie przejść. :)
  • Widać że ubogacony wyborca PO. Dramat.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    htjuyfk(2025-07-01)
Reklama