UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ludzie!!!! Proszę opanujcie emocje!!!!! Takie rzeczy to niestety "wypadek" przy pracy. Gdzieś wkrada się rutyna, niedopatrzenie, błędna wymiana informacji. Gorsze błędy człowiek popełniał... samoloty się rozbijały z winy człowieka. Weźmy to bez emocji. Rodzinie współczuję... ale zmarłego i tak byśmy byśmy żywych nie przywrócili. Dajmy spoko sprawie... rodzinie należą się przeprosiny, a firmie wyciągnięcie wniosków, aby unikać takich błędów.
  • Zamknij oczy
  • Przecież dwa lata temu już mieli podobna sytuację i nadal nie potrafia wiciagać wniosków. To znowu trzeba im dać kolejną szansę, aż do kolejnej pomyłki? Sprawa wyszła, bo jedna osoba miała być skremowana druga nie. A co by było jak pomyla zwłoki osób które sa do skremowania? w urnie nie da się rozpoznać, czy to członek danej rodziny, czy ktoś inny! wprawdzie dla umarłego nie ma to znaczenia, jednak przynajmniej ja, chciałbym, aby w grobie była pochowana odpowiednia osoba. Jesli zakład nie poniesie dotkliwej kary, to bedzie uważał, że kolejna pomyła to nic strasznego i nadzór bedzie w dalszym ciagu taki, że takie przypadki beda się powtarzały.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    1
    grzesion(2022-10-28)
  • Był taki film TOY STORY i taki kowboj miał napisane mazakie imie dziecka na stopie. Może niech tak zaczną podpisywać ciała to może się ogarną.
    7
    0
    Tralala(2022-10-28)
  • @grzesion - min. dla tego ja nie jestem zwolennikiem kremacji, ale też z drugiej strony... tak naprawdę pogrzeb, grób etc. to są symbole, ważniejsza (dla ludzi wiary), jest modlitwa. No ale wiadomo każdy by chciał w trumnie przed pogrzebem zobaczyć ostani raz ciało bliskiej osoby i się z tym ciałem symbolicznie pożegnać. Przy kremacji taka pomyłka raczej nie do wykrycia. Ciekawe czy druga rodzina wie, że do takiej sytuacji doszło, czy są pewni, że pochowali bliskiego, i kolejna sprawa w takim razie co teraz z tym ciałem co zostało??
    6
    0
    okoniowaty(2022-10-28)
  • Ciekawe jak by się to w twojej rodzinie zdążyli pomyłka błędy się zdążają he
Reklama