UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • czy jest jakaś w wojna w polsce o której nie wiem? Czy mam czuć się zagrozony za jakiego powodu? Plecak ucieczkowy? ale do dokąd mam uciekać w razie? właśnie... w razie czego? nie jestem osobiście w stanie wojny z nikim a działań rządu nie mam zamiaru bronic, posłownie i senatorowie, baaa nawet kościelni i radni (nie wiem dlaczego zarzadzac każdy umie!) nie będa walczyć wiec ja mam ginać za kogoś? A ktoś w puchu sobie bedzie paznokcie obcinał? Nigdy! Nie bronię rzadu, tylko siebie i bliskich.
  • No właśnie tacy jak ty, jak przyszły opady śniegu, silny wiatr i utrudnione warunki drogowe nie wiedzieli co zrobić i czekali w swoich autach i czekali na cud, oczekiwali, że ktoś przyniesie im termos z gorącą herbatą. A zginąć może ten tchórz, który nie podejmie walki za ojczyznę jeśli się dobrze nie schowa, nie ucieknie.
  • Ależ oczywiście, że żyjemy w absurdzie. Cały boży dzień po akcji pod Mławą telewizje biją pianę o tym jak to w podróż trzeba zabierać zapasy picia, jedzenia na dwa dni... o zgrozo a kto nieprzygotowany ten sam sobie winien. Aktualna sytuacja na S7.Zakładane są pierwsze osady i koczowiska. Rozwija się handel wymienny, garncarstwo itp.
  • Może i żyjesz w absurdzie, ale to twoja wina. A ziemia jest płaska i wszystko można wymodlić, samemu nie trzeba myśleć.
  • Faktycznie, polska psychiatria jest w zapaści...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    Ksiądz Kaszanka(2026-01-05)
  • Przeczytałeś? Tam są informacje nie tylko na wypadek wojny, ale zwyczajnego pożaru, awarii sieci energetycznej czy powodzi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    6
    Czytalski(2026-01-05)
Reklama