UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ci ludzie wstydu za grosz nie mają a ten w środku to już nie wiem jak to nazwać
  • Popatrzcie na młodzieńca Jarosława i wspaniałego Terleckiego. Na halloween bez charakteryzacji, a i tak straszą Polaków od siedmiu lat.
  • To wy straszycie od 8 lat że kryzys że piniedzy nie będzie że system finansowy nie wytrzyma i że słońce któregoś dnia nie wstanie a i że paliwo po 10 zł a tu co Wzrost gospodarczy. nadwyzka budżetowa. na stacjach kolejki po benzynę. armia będzie najwieksza i najnowocześniejszą w Europie i co na nic te wasze kwiki i strachi na lachi
  • "To wy straszycie od 8 lat że kryzys że piniedzy nie będzie że system finansowy nie wytrzyma" Ten komentarz uzmysłowił mi że długo się nic nie zmieniTen komentarz uzmysłowił mi że długo się nic nie zmieni. Nawet jeśli opozycja wygra teraz wybory i gdy wyjdą wszystkie długi państwa oczywistym steje się że będą radykalne cięcia. Rozpasanemu suwerenowi się to nie spodoba i pis wróci do władzy jak onegdaj SLD
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    1
    Marek kk(2022-08-24)
Reklama