UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Obowiazek to masz Ty. Masz dziecko to masz obiwiazek. Latwo sie tworzy ale o dbanie to niech lepiej juz inni????
  • Co ty pier... nauczycielko. Dbam o swoje dzieci, a to ze wynagam, żeby w roku szkolnym dziecko mogło iść do szkoły, kiedy ja jestem pracy to jest moje prawo. Normalnie w roku szkolnym wolnych dni, poza wakacjami, jest i tak wystarczająco dużo, że nie starczyloby mi mojego urlopu 26 dniowego, dlatego zawsze dbam, żeby dziecko miało opiekę. Ale nie zamierzam poświęcać swojego urlopu na wasze strajki. Już wystarczy, że muszę dzieci w domu douczac, bo kilku nauczycieli ma taki słaby poziom nauczania, że pół klasy na korepetycje chodzi. Dziecko ze szkoły nie wyniosło ani umiejętności posługiwania się podręcznikiem, ani prowadzenia zeszytu. A to są chyba podstawy edukacji. Ale iekszosc współczesnych nauczycieli nie potrafi dzieci uczyć.
  • @Kajka - Brawo. Masz rację i muszę to przyznać, chociaż sam jestem nauczycielem (wykładowcą szkoły wyższej z ponad dwudziestoletnim stażem). .W ostatnich latach przychodzą na studia osoby mające podstawowe problemy z logicznym myśleniem i matematyką. Jedno co zdobyli w szkołach to wiedza jak kombinować, jak mieć wysokie aspiracje przy zerowej wiedzy, jak mieć pretensje do innych nić nie dając od siebie i. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    piotr_10(2019-04-07)
Reklama