UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Obchodzi to mnie jak zeszłoroczny śnieg, za chwilę pis I konfa przejmą stery i będzie przewrót na nowo
  • " za chwilę pis I konfa przejmą stery" - i górę lodową kurs, cała naprzód, niech Polska tonie, ważne że posadki za miliony mamy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    6
    Netkot(2025-07-22)
  • @Netkot - Ehe. Jakby za obecnego rządu już nie było kolizji z tą górą. Deficyt jak skur... , nic nie potrafią załatwić, a naród jest dymany na prawo i lewo.
    9
    13
    ernest(2025-07-22)
  • @ernest - Nie interesują nas twoje upodobania i fetysze.
  • @ernest - "Deficyt jak skur... , nic nie potrafią załatwić, a naród jest dymany na prawo i lewo. " - Skoro cała uczciwa Polska musi pracować na 800+ i inne wyborcze datki. No ale mają z czego dać, no nie. Płacimy w podwyżkach cen, utrzymania i do tego wybrali znowu obrońcę tego stanu, no ale flagą dużo machał. Po co więcej o nim wiedzieć, można wybrać. Więc się się nie dziw, że deficyt. Jak Konfa i PIS przejmą stery też będzie deficyt jak dwadzieścia skur... , ale nikt o nim nigdy nie powie Polakom, aż do smutnego końca Polski. No ale polityczni "patrioci" już za granicą wtedy będą.
    3
    3
    Netkot(2025-07-22)
  • Ani mnie wasze. Tym bardziej, że od półrocza nie skumaliście się, że jestem anty-partyjny w stosunku do KAŻDEGO ugrupowania w tym zapyziałym katolandzie i w dalszym ciągu na każdą krytykę aktualnej władzy od razu przypinacie mi łatkę biegunowo odmiennego oponenta. Przebywanie z takimi ludźmi zaiste obraża moją inteligencję.
    4
    9
    ernest(2025-07-22)
  • @ernest - No widzisz, dlatego tak jest, że jeśli ktoś krytykuje obecnie rząd to na 99,9% konfa albo pis. Ten rząd robi i tak 100 razy więcej od poprzedniego, ale o tym nie krzyczy i pisokomuna to wykorzystuje ciągle.
    14
    8
    Netkot(2025-07-22)
  • @Netkot - Nie wiem, skąd wziąłeś te "100 razy więcej" - tym bardziej, że patrząc na regres gospodarczy i brak jakiegokolwiek kręgosłupa dyplomatycznego śmiem twierdzić przeciwnie. Ale mniejsza o to. Prawda jest taka, że jedni i drudzy to tak naprawdę to samo - z tą różnicą, że jedni walą głupa w dresach, drudzy w garniturach. A duopol powstał przecież jakoś tak w 2001r. , żeby odsunąć od władzy SLD. Kto pamięta, ten pamięta. Stąd też moja anty-partyjność. Wnerwia mnie tylko niemiłosiernie (wręcz faszystowsko) to, że już nic nie można w tym kraju powiedzieć, bo polactwo w tej swojej zaślepionej nienawiścią ograniczoności, zamiast pochylać się nad argumentami rzeczowymi, wolą obrzucać się g... Pozdrawiam.
    7
    9
    ernest(2025-07-22)
  • @ernest - Określ nam pojęcie regresu gospodarczego? PKB rośnie, inflacja zduszona, bezrobocie stabilne. Oczywiście rząd się zmieni w 2027 r. jak się z ludzi robi idiotów takie są efekty. Bezrobocie, które jest tylko na papierze bo nie pracują Ci co pracować nie chcą. Doskonale są karmieni od I kadencji Szydło i PiS. Bo skoro nie byłoby pracy to po co sprowadzili do Polski wg raportu NIK 366 551 wiz dla obywateli krajów muzułmańskich i afrykańskich, w tym blisko 174 tys. w okresie styczeń 2021 - czerwiec 2023.W myśl zasady musimy ich nabrać na pęczki, bo część i tak pracy nie podejmie i ucieknie na zachód. Nie można się nadziwić jak dziennikarze wyjaśniają polityków PiS w 5min w tej materii. Krzyczą, dymy robią na granicy, a sami bałaganu narobili.
  • @ernest - Polecam obejrzeć ostatni odcinek Newsy Bez Wirusa Karola Modzelewskiego na YT. Też nie jest ani prawicowy, ani lewicowy, ale pięknie wypunktował ile obecny rząd zrobił dobrego dla ludzi i gospodarki i był w jeszcze większym szoku, że w ogóle się tym nigdzie nie chwalą.
    8
    0
    KapitanSzyderca(2025-07-22)
Reklama