UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mimo wszystko, marzę by PIS został rozliczony i ukarany za wszystko co nakłamali!
  • Słusznie, zacząłbym też od rozliczenia i ukarania osób odpowiedzialnych za doprowadzenie basenu miejskiego do ruiny, tych co pobudowali te sypiące się mosty zwodzone oraz tych którzy wybudowali ten bublowaty most unijny. Procesy powinny ruszyć jak najszybciej. Później zssylka na pogłębianie toru wodnego. Taniej będzie zrobić to za pomocą więźniów.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    67
    8
    elblążanie dumni zPIS(2022-09-16)
  • @elblążanie dumni zPIS - Ja jestem elblążaninem i WSTYD mi z powodu rządów PIS. Więc daruj sobie ten podpis.
  • @elblążanie dumni zPIS - Nie wiecie kto stał na czele rady miejskiej w Elblągu gdy zamknięto basen? Pan Jerzy Wcisła. A decyzję podjął jego kolega z PO prezydent Nowaczyk. Obu zresztą Elbląg wywalił z posadek w referendum. Ktoś coś jeszcze w tej sprawie? Hashtagi: #Pamietamydobrze
  • Najgorszą rzeczą jaką PiS uczynił Polakom to skłócił ich na pokolenia. Nigdy nikomu się to nie udało. To prymitywny i celowy sposób bowiem skłoconym narodem lepiej się rządzi szczując jednych na drugich. Kto tego nie rozumie i daje się im manipulować jest żałosnym idiotą. Dziecko wie ze zgodą buduje a niezgoda rujnuje. Za to Kaczyński choćby pośmiertnie powinien być osądzony a najlepiej osadzony.
  • Jakiego polityka ukarali, nie ma przepisów, ja marzę żeby tez ukarano PO, lewicę czy wszystkie rządy w tzw. wolnej Polsce. Liderem kłamstwa to DT.
  • Ryje drze tylko opozycja.
    36
    4
    hahahaha(2022-09-16)
  • Tak jak król Europy skłócił Polaków to za mojego wiekowego juz zycia nie pamiętam
  • @elblążanie dumni zPIS - PiS PO jedno zło. PSL także. Ale Protas już wykazał się w kwestii zimnych term w Lidzbarku, więc nie wiem jakimi niepoinformowanymi idiotami są ci, którzy zameldowali go po raz nty na Wiejskiej?!?!
    8
    2
    W(f)spaniale(2022-09-17)
Reklama