UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To Ja teraz proszę żeby Mi miasto dopłaciło do kredytu hipotecznego. Nie jestem zazdrosny ze ludziom się udało i kupili mieszkania za grosze ale jaka to jest sprawiedliwość względem tych co musieli brać kredyty na całe życie bo takich programów nie było. Państwo jest od tego żeby wszyscy byli równi, gdzie tu sprawiedliwość!
  • Ale kto Wam bronił pójść do ETBS złożyć podanie i czekać? To nie pierwsza inwestycja tego typu w Elblągu i nie ostatnia. Poza tym mieszkania te nie są własnością lokatorów kiedyś trzeba będzie je wykupić a na chwilę obecną zamieszkują tam na umowie najmu i partycypacji. Pozdrawiam
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    6
    Lokator (2017-07-07)
  • @Lokator - Ile czekałeś ? Pod mostem czy u rodziców ?
  • Te mieszkania nie sa ich własnością. 15% które wplacili to tylko jako taka zaliczka. Płacą po 700zl czynszu i dopiero za jakiś czas maja możliwość wykupu takiego mieszkania.
  • @Heh - a przepraszam - czy ktoś stał za tobą z giwerą i kazał brać kredyt ???? albo zastraszał ?? niee !!! - to twoja decyzja - więc teraz stul dziób płacz i płać
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    koksik90(2017-07-08)
Reklama