UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ludzie ogarnijcie się; co to ma być - ludzie ze wsi ludzie z miasta, lepszy i gorszy sort, nowa segregacja rasowa ????? Zamknij człowieku oczy i wyobraź sobie, że ten młody człowiek był twoim synem, bratem, bliskim.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    5
    Jurek z Elbląga(2020-06-15)
  • @Jurek z Elbląga - Mojego syna tak wychowałem, że zatrzymałby się do kontroli.
  • @Jurek z Elbląga - Trzeba mieszkać na wsi, żeby wiedzieć jak tam jest, niestety źle ! Wina jest właśnie po stronie źle wychowanych ludzi, których na wsi nie brakuje, stąd te niepochlebne komentarze. Nie można dobrze się wypowiadać o czymś, co jest złe. Każdy chciałby mieć dobre zdanie o tych miastowych, czy też o tych z wsi, ale niestety nie idzie !
  • Ja mieszkam na wsi i nie widzę tam jakiegoś nadmiernego zła. Wszędzie są ludzie porządni i jakiś odsetek nieporządnych i tyle w temacie. Wieś to już nie lata 80 czy 90.Dzisiaj mieszkają tam również światli i wykształceni ludzie.
  • Ty wychowałeś, a znasz historię życia tego człowieka? Wiesz czy go ojciec wychowywał, czy miał jakieś wzorce czy miał mu kto pokazać jak żyć? Łatwo jest każdemu moralizować i pouczać innych.
  • @Zen - Och znowu ten rolnik Zen !!!!! Nie masz zajęcia na roli???
  • Chwilowo mam przerwę w pracy, żniwa dopiero za kilka tygodni, spokojnie. :)
  • @Zen - Chwilowo przerwa mówisz? A co z opryskami trujących i toksycznych substancji? Wiesz pytam, bo u mnie codziennie rolnicy pryskają, bo jeszcze za mało ludzi chorych jest na raka.
  • Teraz mało co pryskają, bo zboża zimowe wchodzą w fazę kwitnienia, jedynie jare, albo rzepak. Zawsze możesz im pomóc i wyrwać chwasty w zbożu to wtedy nie będą pryskać. :D
  • hahahha
Reklama