UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • a kim Wy jesteście, żeby nas zwalniać? Czy Wy nas zatrudniliście? Pilnujcie się, bo może my sami odejdziemy z tej pracy i to was wywalą z roboty, bo zajmiemy wasze miejsca pracy jako kadra kierownicza, a wy dalej będziecie szczekać na forach
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    26
    nauczyciel(2019-04-11)
  • @nauczyciel - Żeby nas zastąpić to trzeba mieć porządne studia i wiedzę, a nie burd. .. ., w głowie. Dodatkowo wy już nie potraficie pracować. Was trzeba najpierw leczyć, później uczyć, a następnie na mierzeję do kopania kanału. Może łopaty nie zepsujecie
  • @nauczyciel - mogę dać namiar na dobrego psychiatrę, mi pomógł
  • Nauczyciel to nie zawód tylko stan umysłu. Zawsze wie najlepiej, ale teoretycznie. W praktyce ... Nie będę was dolowal. Ale w swoim życiu spotkałem kilku prawdziwych nauczycieli i mnóstwo pomylek-nauczycieli.To co teraz wyprawiacie w czasie egzaminów, to poniżej godności. Dla Was to chwila na dobry dill, uczniowie mają egzamin, czasami życia, otwierający dalszą perspektywę.Dla nich to nie zabawa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    1
    Jaaacek(2019-04-11)
Reklama