UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • pamiętaj człowieku, kto płaci za te korepetycje i dlaczego? Nie potrafisz pomóc własnemu dziecku już na poziomie klasy 4??? To jak Ty innym pity liczysz, kto Cię tego nauczył? Brałeś korki, czy sam się uczyłeś?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    11
    nauczyciel(2019-04-11)
  • Nauczyciele akademiccy na rachunkowości geniuszu. Widzisz taki z Ciebie rozmówca, z calego wątku wróciłeś do korepetycji. Na temat proszę albo koniec dyskusji. Moje dorosłe dzieci na korkach? Na dodatkowych zajęciach kiedy miały swoje pasje. Tumany nauczycielskie nie potrafią wypełnić pita (sorry ale to poziom dla cepa obliczyć sobie kilka kolumn) to swoje widzę w zakładce przychody i dochody. Przychód brutto Ci podałem i zatkało ? Oj prawda boli nierobów. Etat to 40 godzin. Wiec może tak. Siedź w szkole 5x8 godzin w tym czasie swoje lekcje, sprawdź te klasówki, przygotuj ciekawe llekcje na dzień kolejny nauczycielu z misją i pasją itd. w domu będziesz już wolnym człowiekiem. Jak my wszyscy ciężko pracujący. Opodatkuj korki i budżet się uszczelni. Sam widzę, że odbiór mojego komentarzy jest raczej in plus.
  • a ty te podatki to rozliczasz razem z 40 innymi osobami w pokoju, nie mając gdzie łokci położyć i bez komputera, książek i innych materiałów potrzebnych do przygotowania? Zastanów się (jeśli potrafisz myśleć). W szkole są lekcje i nie ma wolnych klas do pracy dla nauczycieli. W nocy mają przychodzić? Brak myślenia całkowity. ..
Reklama