UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jestem nauczycielem od prawie 40 lat. Kocham swoją pracę ! Jestem zaangażowana niesamowicie !!! W tym roku odchodzę na emeryturę. Strajkuję, bo uważam, że za mało zarabiam !!! Moje dzieci zarabiają więcej od swojej mamy !!! Większość ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego ile my pracujemy. Mało kto wie, że w dalszym ciągu obowiązują tzw. GODZINY KARCIANE czyli tzw SPOŁECZNE !!! A dokumentacja - MASAKRA !!!!! Drodzy rodzice ! Oczekujecie od nas szybkiej reakcji na LIBRUSIE, i odpowiadamy na wiadomości, bo wieczorem. .. .pracujemy !!!!! Mam wrażenie, że jestem ciągle w pracy. Moja siostra ma nieraz wrażenie, że ja ciągle pracuję !!!Niestety DOKUMENTACJA JEST. .. .NIESAMOWITA !
  • A czego uczysz? Mam nadzieję, żenię w-fu ani plastyki, muzyki lub religii
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Mam dziś za....go kaca(2019-04-11)
  • to dobrze że tylko siostra uważa że pracujesz cały czas, to konkretnie ile zarabiasz, jakie masz przywileje, to może ja wymienię kilka, 13 pensja, wolne 3 miesiące, 1 rok urlopu płatnego (wypalenie zawodowe), wczasy za psie pieniądze, dodatki pieniężne, 18 godzin tygodniowo, to co to mało ??
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    slawekel1(2019-04-12)
Reklama