UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zapraszam wszystkich mających obiekcje do zrobienia studi?w z pielęgniarstwa bąć ratownictwa medycznego, bąć zrobienia policealnej szkoły opiekuna medycznego i zapraszam do pracy w SOR i zapoznanie się z pracą oddziału, może 24h nie władamy empatią też jesteśmy ludźmi i mamy prawo być zmęczeni czasami możemy się zezłościć na zbyt rozczeniowego pacjęta. Przykro mi to sywierdzić, ale tylko pracownik owego SOR-u może powiedzieć jak tu jest. Ludzie nas wyzywają, wyżywają się na nas czasami za słabo spędzony i nerwowy dzień, są czasami nazbyt rozczeniowi, a to my uważam wkładamy całe serce aby pomuc ludziom. Proszę też pamiętać iż SOR to Szpitalny Oddział Ratunkowy służy on obywatelom w stanie zagrożenia życia a co za tym idzia do ratowania życia ludzkiego a nie spełnianie wszystkich zachcianek społeczeństwa POZDRAWIAM
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    7
    Pracownik SOR(2016-09-03)
  • @Pracownik SOR - @Pracownik SOR Nie wierzę, po prostu nie wierzę. .. jeśli wszyscy pracujący na SOR ukończyli studia, po których pisze się : "bąć", "pomuc", to ja na taki oddział nie chcę trafić. Litości chłopie, jeśli masz problemy z ortografią, to nie ośmieszaj osób z wyższym wykształceniem sugerując, że ukończyłeś studia, bo tu do matury jest kosmos. Użyj chociaż wbudowanego w system słownika.
Reklama