UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kiedyś słowo pan pani podkreślało szacunek do osoby. Gelertowa to pielęgniarka. Produkt elbląskiego środowiska poesbeków. Jest w wieku emerytalnym już dawno powinna zostać usunięta ze stanowiska. A co do reszty? Pora na zmiany. Tylko kto ruszy ten beton?
  • Ktoś ją i do sejmu wybrał. Brawo emblongi.
  • Dziękuję. Pani Gelert zawsze ma mój głos i PO. Zawsze!!! Nigdy na PiS nie głosowałem i nie zagłosuję. Za PiS to niby co było??? Francja ??? Elegancja??? To ja już wolę tak jak jest dzisiaj.
  • P Gelert już dawno powinna być na emeryturze, widać że nie ogarnia tego co się dzieje w szpitalu, ale cóż niezła kasa ze szpitala plus poleska to łakomy kąsek.
  • Oczywiście miała być POSELSKA
  • 621 tys. zł wyniosło wynagrodzenie pani Gelert za bycie dyrektorką szpitala. Samej premii dostała ponad 100 tysięcy. Trudno będzie oderwać ja od koryta. Szpital państwowy obstawiony prywatnymi spółkami. Podejrzewam, że pani Gelert niczego nie ogarnia i to od lat.
  • Brawo rządzący potrzebują takich idiotów.
  • @bra - Co to jest 621 tys. ? Nawrocki kosztuje nas 1 mln. dziennie, to jest więcej niż cały kler do k.. wzięty.
  • @bra - To więcej ponad 3 razy niż prezydent :) fucha dobra, a jeszcze Pani chyba zarządza Ostródą :)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    25
    1
    Smoleń(2025-08-28)
  • @eee - Kancelaria prezydenta tak jak premiera kosztuje więc odczep się od Nawrockiego, jaki by nie był prezydent to tyle samo by kosztowało, podejrzewam że Trzask jeszcze więcej, bo to niezłe panisko. Przecież limuzynę zamówili dla Trzaskowskiego a tu zonk - laluś przegrał wybory. SZKODA - a taki był ładny, wysoki, SZKODA
  • Jak Leonarda AKTYWNY Z do bóul przy czyszczeniu łupieżu
  • @bra - Takich czyli popierających przez osiem lat PiS. Przecież też rządzili i takich mieli wyborców Masz rację takich potrzebowali wtedy a dziś potrzebują ludzi nie idiotów. Pełna zgoda.
  • @bra - Ja zagłosuję za Panem Tuskiem z czystym sumieniem. Za PO dziś jestem pracownikiem fizycznym i zarabiam dziś dwa razy więcej niż za te samą pracę w czasach PiSu. Dziś czuję że zarabiam i mam więcej niż przysłowiowe od pierwszego do pierwszego. Za PiSu to nie było mnie stać praktycznie na nic. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam z całej mocy wszystkich wyborców pisowskich.
  • Inni też zostali wybrani, przez inne tzw. Betony, i co to zmienia. Sor to sor, a pracownik to pracownik i wykonujecie swój zawód tak jak umie
  • Uwielbiam komentarze chwalace PO. Potem widac po minusach ile osob szczerze nie lubi PO. Dzieki! Jest nadzieja w tym narodzie.
  • & Pani Gelert- J. Kaczyński jest starszy o 6 lat i „ trzęsie” całym krajem, też chyba na zmianę. Chyba, że szkoda comiesięcznych dochodów, 20 tys nie leży na ziemi.
  • "Potem widać po minusach ile osób szczerze nie lubi PO" - no z 16 w Elblągu nie lubi PO w komentarzach. Nie ma czym się chwalić. a Ile osób Pisowców nie lubi na wyborach mogłeś zobaczyć
  • kosmetyka problemu///// wszyscy wiedzą o kogo chodzi
  • @guma - j ch i e g
  • @bra - Czyja firma zarządza na przyklad platnym parkingiem na terenie szpitala?
    12
    0
    Hęę(2025-08-28)
  • Bzdura.... bo jako zarządca szpitala jako całości jest rewelacyjna no cóż sor rządzi się swoimi prawami to jest jedno wielkie nieporozumienie ale nie tylko w Elblągu.
  • dwa razy więcej to Cię pompują manipulancie - powinna być kara pudła dla takiej patologi internetowej
    1
    2
    hej brygada(2025-08-28)
Reklama