UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wypuścili mnie z SOR z Arytmią Serca. Mój lekarz rodzinny za głowę się złapał. Tak leczą. Kazali skonsultować się z poradnia Kardiologiczna. Nie zgłosiłem tego bo zależało mi na ustabilizowaniu Serca. Ale jak będzie podrzba to dołączę się do dowodów zaniedbania przez lekarzy na SOR. Hashtagi: #Podatnik
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    47
    1
    Arytmia(2025-08-28)
  • @Arytmia - Mojego przewlekle chorego męża ciągle wypuszczają z arytmią, po tych ich cudownych zabiegach tylko jest gorzej boję się o jego życie bo tak leczą że żaden zabieg jeszcze się nie udał na dłuższą metę arytmia wraca. Hashtagi: #Kamila124
  • @Arytmia - Z arytmia serca można żyć długie lata, a to, że wysłali do kardiologa to chyba bardzo dobrze … - ustabilizowali i wypisali - co mieli zrobić- ablacje na SOR ?
  • @Arytmia - SOR nie zajmuje się leczeniem. Ma tylko ustabilizować stan zdrowia pacjenta i zalecć wizytę w poradni.
  • @Arytmia - Arytmię ma 20% populacji, nie jest przesłanką do hospitalizacji. A ty lecz się sam. Może twojego lekarza rodzinnego głowa bolała? Zawsze donosik można wyskrobać, prawda?
Reklama