UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Cytat:"W związku z tym, że msza miała być w sobotę o 9.30 w kościele w Pasłęku. .. POGRZEB MIAŁ SIĘ ODBYĆ W SOBOTĘ. Pojechałam tam w piątek, by zobaczyć mamę. I przeżyłam szok. .. ." Według mnie czytając ten artykuł, chodzi głównie o rozbujanie medialne by oczernić zakład pogrzebowy SYRIUSZ. Każdy jest omylny. .. i szacunek dla zakładu SYRIUSZ, ponieważ wiedząc o tym że w tym okresie pracy jest WIELE z powodu umieralności, tenże zakład wydał ciało zmarłej już w piątek czyli dzień od dnia pogrzebu. Wydaje mi sie pani Beato że to chodzi o coś więcej. Zrozumiał bym pani oburzenie jeśli wszystko działo by się w dniu ceremonii pogrzebowej. .. Jak to się działo wiele razy w innych zakładach. Według prawa, to nawet odszkodowanie ani zadośćuczynienie się Pani nie należy. Przykro, że chodzi Pani tu tylko aby wzbudzić sensacje i oczernić publicznie ZAKŁAD SYRIUSZ (bo nawet nie pada nazwa zakładu pogrzebowego PUK z Pasłęka ). Pani Beato, kij ma zawsze dwa końce. .. A zm. Pani mamie z szacunkiem i z darem modlitwy. .. Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    3
    Wielka Morda(2020-12-05)
  • @Wielka Morda - Po tym komentarzu to firma już zeszła na psy. ..
Reklama