UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wszystko fajni tylko po co oni to ogradzają płotem ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    8
    Umpladumpla(2017-08-29)
  • @Umpladumpla - A żeby zwierzęta nie robiły jedyneczki i dwójeczki
    10
    1
    doracta(2017-08-29)
  • @doracta - Są place zabaw bez ogrodzeń 1 i 2 jakoś tam nie widać, chociażby słynny plac zabaw w Pasłęku
    0
    4
    umpladumpla(2017-08-29)
  • @Umpladumpla - A po to grodzą płotem, żeby i dzieci i rodzice mogli spokojnie tam przebywać, zwłaszcza rodzice, którzy bez ustanku muszą za swoimi pociechami galopem się puszczać:) ogrodzenie skutecznie temperuje zbyt energiczne i skore do ucieczki maluchy:)
  • @aaa - Niby tak ja jakoś nie mam z tym problemu, weźmy chociaż plac zabaw w parku Modrzewia fajnie przestronnie bez płotu i wszyscy się jakoś bawią. Z drugiej strony plac zabaw na dolince ten przy cmentarzu mniej więcej na wysokości Władysława IV ogrodzili płotem usiąść na ławkach znajdujących się przy chodniku nie można bo ogrodzenie od dzieci oddziela furtka tylko z jednej strony masakra jakaś. Według mnie grodzenie placów zabaw w parkach to nie trafiony pomysł
    1
    1
    Umpladumpla(2017-08-30)
  • Na czas budowy, zeby dzieci sovie nie zrobiłybkrzywdy. Tam wszystko jest rozkopane.
Reklama