UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • 27 LETNI KIEROWCA.... małolat...
  • Kierowca ma 67 lat a nie 27.
  • akurat starsi kierowcy jeżdzą dobrze, a nie jak młodzi, którzy siedzą w smartfonach podczas jazdy
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    52
    14
    RRRs(2026-02-03)
  • DZIADEK, ty lepiej okulary załóż...
  • Wydaję mi się proszę Pana, że jest tam napisane 67-letni, a nie jak Pan wskazuje 27-letni.
  • @RRRs - O czym ty w ogóle mówisz, jeżdżą jak trupy i większość nie wie co się dzieje na drodze. Wpisz sobie potrącenia pieszych w Elblągu i zobacz jaki przedział wiekowy stanowili kierowcy, którzy potracili ludzi na przejściu!
  • we mnie przyłożył dziadek, tj w moje auto na parkingu pod lidlem na kochanowskiego. auto nowe bo 2025 r... było nowe...3 miesiace sobie jezdziłem.. stało daleko od wejscia, na 1 miejscu parkingowym, nie ze w poprzek czy cos. dziadek 78 lat uderzył i to busem. cofając. kolejno bo akurat szedłem z zakupami chciał odjechać, nie pozwoliłem mu, wezwał policję że to z mojej winy... oczywiscie dostał mandat. ale że jeźdzę dosć dużo i kolizją to nie pierwszą jest to jestem w szoku bo najczęściej uciekają kobiety co wynika głownie z paniki, po dziadku bym się nie spodziewał.
Reklama