UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wszystkie baby jezdza beznadziejnie, klapki naoczy i do przodu, nic innego sienieliczy
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    59
    102
    ZdzichuMarynarz(2016-09-21)
  • @ZdzichuMarynarz - Baby to masz w nosie.
    44
    23
    adaaa(2016-09-21)
  • Kłóciła bym się . Kilka razy wysiadłam z samochodu do faceta bo udają kierowców a szkoda słów. A ze tak z klapkami jechała na oczach inna sprawa .
    30
    7
    Kobieta122(2016-09-21)
  • Nie wszystkie, a baby to masz w nosie
    20
    12
    Ellla(2016-09-21)
  • Matoły nie potrafiące jeździć zawsze zwalają winę na "baby" a moja żona jeździ 1000 razy lepiej od ciebie. Trzeba dać rozsądne pierwszeństwo pieszym.
    22
    9
    Paweł K.(2016-09-21)
  • Równie dobrze wszyscy mężczyzn to gwalciciele i nieroby Pozdrawiam
    27
    6
    anoniman(2016-09-21)
  • @Paweł K. - twoja zona jak sie zapali żółta dioda jedzie do mechanika który z kolei jej mowi aby zatankowała paliwo:)
    12
    14
    rajdowiec(2016-09-21)
  • A chłopy to co? Królowie szos? Będąc po operacji ledwo chodziłam stresem było dla mnie przechodzenie na pasach przez jezdnię bo panom iskry spod kopyt leciały i tylko dawali w klaksony..a dzisiaj idąc do pracy stałam dosłownie 10 minut by moc przejść przez pasy oznakowane na czerwono ale żaden palant nie raczył zatrzymać się..taką mamy kulturę jazdy w naszym mieście.
    23
    7
    kobranocka(2016-09-21)
  • @kobranocka - ja zawsze przepuszczam tylko fajne kobietki by popatrzeć na ich tyłeczki:):):) widocznie jestes mało atrakcyjna:)
    13
    20
    kierowca..(2016-09-21)
  • @Paweł K. - Co ty powiesz pantoflu. .
  • Nie wszystkie, nie wszystkie...
  • @ZdzichuMarynarz - Jestem kobietą, jeżdżę szybko choć bardzo bezpiecznie! Pisząc "wszystkie baby", poniżasz się! To w większości faceci jak buraki nieraz zajeżdżali mi drogę na trzeciego jak idioci lub wpadali właśnie takie palanty prawie na moje auto i gdybym w tamtych chwilach nie zachowała zimnej krwi i refleksu, byłabym o parę odszkodowań bogatsza! Mając trójkę dzieci, myślę co robię. Bezmyślni faceci są i to w większości oni są sprawcami wypadków. Umówmy się, 20-letnia? Może co prawko odebrała!
  • Nie zgadzam sie z toba nie jedna kobieta jezdzi lepiej niz facet!!!!trafiaja sie takie babska jak ta.
    2
    2
    goniek(2016-09-22)
  • Nie zgadzam sie z toba nie jedna kobieta jezdzi lepiej niz facet!!!!trafiaja sie takie babska jak ta.
    1
    1
    goniek(2016-09-22)
  • @ZdzichuMarynarz - Faceci jeżdżą jeszcze gorzej tu nie ma znaczenia czy baba czy chłop.
  • Baby to masz w nosie!!!
  • Ciekawa jestem jak jeździ ten co kom napisal?
Reklama