UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • jechała pod słońce i pewnie nic nie widziała. .. no ale wtedy trzeba jechać woniej. Swoją drogą piesi, a szczególnie matki z dziećmi powinny być ostrożniejsze. Czasami pchają się na przejście bez upewnienia się że można wejść - bo przecież mają ' pierwszeństwo'.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    52
    25
    Siala(2016-09-21)
  • Ja bym powiedziała że matki z dziećmi są bardziej ostrożne..
  • Doczytać. Przechodziła, bo jeden kierowca zatrzymał się a ta toyka wyskoczyła zza niego.
    2
    3
    sobiepano(2016-09-21)
  • @sobiepano - i wiesz że tak było bo tam byłeś/aś? nie widziałam, gdzie był tamten samochód, ale słyszałam co mówiła dziewczyna, która prowadziła samochód - będzie pewnie potrzebowała terapii. ktoś wyżej pisał - wystarczyła sekunda nieuwagi. nie rozumiem wieszania psów na kobiecie która kierowała - pieszy to taki sam uczestnik ruchu i obowiązują go zasady, taka choćby jak zasada ograniczonego zaufania. rozumiem, że na pasach i że jeden samochód się zatrzymał - ale drugi się nie zatrzymał to nie idę. a kierując autem koncentruję się na tym co przede mną i wokół mnie i noszę okulary nawet w pochmurny dzień.
  • Nie pchają jezeli lewy stoi to prawy musi uważać! To kierowcy mają uważać A nie piesi. A przede wszystkim na całym swiecie Piesi mają pierwszeństwo! Widziałam Tych dwoje. Leżeli bez ruchu 2 metry dalej. Może jeszcze oddasz komentarz o nieuwadze?
  • Czytalas artykuł.?! Czy może słabo z z czytaniem ze zrozumieniem... Jest napisane ,pierwsze auto zatrzymało się i wpuścilo matke z dzieckiem, a nie pchaja się.... Dwa świeciło czy nie,są ograniczenia i przed przejściami dla pieszych zawsze trzeba zwalniać.! Dziękuje
    2
    3
    Służby(2016-09-22)
Reklama