UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Piesi chodzą jak barany bo im się "należy" pierwszeństwo. Nie bronię kierowcy bo ewidentnie popełniła błąd i tu nie ma dyskusji. Ale jeżeli nie nic nie zmieni się w mentalności pieszych to takich przypadków będzie jeszcze dużo. Kto powiedział że tylko kierowca jest uczestnikiem ruchu drogowego??? Pieszy na przejściu też, a to że jest uprzywilejowany w tym miejscu i chroniony prawem (ale tylko BIERNIE !!! ) nie zwalnia go nic z zasady ograniczonego zaufania i zdrowego ludzkiego pomyślenia o tym, że auto jest bardziej twarde ode mnie. A już tym bardziej dziwne jest że matka z dzieckiem idzie na żywioł, bo jeden kierowca mnie przepuścił a drugi MUSI mnie przepuścić. Okazało się że nie musi i mimo że sprawczyni wypadku poniesie ZASŁUŻONE konsekwencje, to zdrowia to Pani Pieszej i jej Dziecku nie wróci. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim uczestnikom zdarzenia, bo nie zapominajcie Państwo, że dziewczyna która kierowała też swoje przeżyje i potrzebuje wsparcia. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    1
    Bąbel(2016-09-22)
  • @Bąbel - pani z dzieckiem zatrzymala sie w polowie pasow sprawdzajac czy nic jedzie lewym pasem ale ta co ich potracila jechala okolo 60km na godzine i pojawila sie nagle
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    4
    czytel(2016-09-22)
Reklama