UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie nie stać nas na to. bo płacimy wszyscy na leczenie przymusowo płacimy w podatkach, składkach pracowniczych i innych, nawet prywatnie chodzimy i nawet jak podpiszę to niczego to nie zmieni, a zreszta dlaczego mam podpisywac? W szpitalu i tak nie wiadomo jakiego pochodzenia jest sprzęt, czy niemiecki, włoski czy rosyjski i co? A moze producent bije żone i tęz nie powienien skłądać się na jego wypłatę? BZudra! Korzystam ze sprzetu wośp bo jesli jest 2w szopitalu to nie jest to juz sprzet wosp a sprzet szpitala i ma mnie wyleczyć i ktoś kto to podpisał to sam na siebie wyrok dał. Głupio zrobił, bo nie ważne sąd jest sprzet, ma on mnie wyleczyc, nie mam wyrzutów sumienia żę wosp nie wspieram a korzystam ze sprzetu, bo juz zapłaciłem w podatkach, mówi wam to cos? NIE WSPIERAM WOŚP ale ze sprzetu skrozyatm, dzięki ci wośp, hehe nfz mi podał :) elo
  • MariuszLewandowski-Fc WOŚP o zbiórka publiczna i powinna służyć wszystkim więc myśl i dzieleniu pacjentów na tych co mogą się zakupiony sprzęt leczyć lub nie jest debilizmem. Problem z Owsiakiem jest taki że nie wszystko co uzyskał z tej zbiórki wydaje na sprzęt i to jest moim zdaniem nieuczciwe. Albo się coś robi społecznie albo zawodowo - nie można być pół na pół. No i indoktrynacja polityczne i światopoglądowa - to przekreśla organizatorów festiwali całkowicie. Wygląda na to że do puszek WOŚP dajemy datki na kampanię wyborczą Koalicji Obywatelskiej i mimo że PIS uważam za ugrupowanie szmondaków to prawa do pokazywania owego szmondactwa ze scen koncertów Owsiaka odmówić in nie wolno. Inna sprawa że ZUS i NFZ to patologia czystej wody i instytucjonalne złodziejstwo, I tyle.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-14)
  • Naucz się pisać po polsku.
  • Znowu nauczycielka robi dyktanda bo chłop zostawił i uciekł ?
Reklama