UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • gdy rządziły inne partie niż PiS to zimą zdarzały się sytuacje, że biedni emeryci jedli padlinę jeśli mieli szczęście ją znależć, obecnie dzięki gospodarskiemu rządzeniu emeryci kupują sobie co tylko chcą w sklepach, nikomu do głowy nawet nie przyjdzie aby iść do lasu szukać padliny, za Tuska tak było bardzo często, gutentag trzeba było mówić w lesie do leśniczego, teraz już tak nie jest
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    11
    Yuim(2022-01-09)
  • @Yuim - Głupim ludziom to można łatwo sterować
    8
    10
    Takie buty(2022-01-09)
  • @Takie buty - Widać jak tobą sterują. Nawet obrazki wstawiasz bezmyślnie.
  • @Yuim - Jest tak dobrze że rodzi się mniej o ponad 100.000 dzieci niż za PO a umarło ponad 150 000 więcej. Wasze 13 i 14 emerytury dzisiejsi 20latkowie będą spłacać te długi dopóki sami nie przejdą na emerytury
  • @8* - Ty na razie zarób na siebie, co bolą Cię 13,14 j - ja na to pracowałem Całe życie, Ty jeszcze dobrze się nie rozkręciłeś, a już Cię skręca. Młody JAK siedzi z d... u dziadków na emeryturze I jeszcze ich doi jak się da to jest ok. 13,14 to jest pomoc socjalna jak w każdym normalnym państwie wypłacana z podatkow, ,które też płaciłem Całe życie, TAK że NIE błyszcz swoją wiedzą, że to ktoś młody na MNIE pracuje, młodzi to potrafią teraz tylko stękać jak to ciężko I najlepiej by nic nie robili, aż do emerytury, bujając"się przy emerytach.
    9
    6
    Emeryt z 13 I 14 a jak(2022-01-09)
  • @Emeryt z 13 I 14 a jak - I co z tego że płaciłeś ? Zus to nie bank w którym sobie odkładasz na swoje konto. Na twoją emeryturę musi pracować kilka osób a część masz na kredyt. Ty wkrótce wyciągnięsz kopyta a ktoś będzie spłacać. . .. .egoista
    4
    7
    Twój żyrant(2022-01-10)
  • @Emeryt z 13 I 14 a jak - I co z tego że płaciłeś ? Zus to nie bank w którym sobie odkładasz na swoje konto. Na twoją emeryturę musi pracować kilka osób a część masz na kredyt. Ty wkrótce wyciągnięsz kopyta a ktoś będzie spłacać. Stary a głupi.
    3
    8
    8* i wspólwinnych(2022-01-10)
  • @Emeryt z 13 I 14 a jak - Życzę żeby 5 fala cię zmyła. Dla dobra twoich dzieci i wnuków
  • @Takie buty - i ty jestes tego przykladem
Reklama