UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Moim zdaniem wszyscy kierowcy powinni przechodzić co 3-5 lat nowe testy, a na nowych testach powinni wprowadzić pieszego, rowerzystę i innych uczestników ruchu drogowego jako najważniejszych uczestnikach. Za nie zatrzymanie się przed przejściem natychmiastowe oblanie. Straż miejska powinna łapać ryczące silnikami motory i auta, a nie starsze panie przechodzące nie po pasach. To auta w mieście są zagrożeniem, a nie ludzie.
  • @asddd - No to powiem tak, mam egzamin WORD jadę z Panem Krukiem, puszczam grzecznie pieszego, a Pan Kruk mi na to, czy ja jestem normalna? :) Oczywiście ten gest z mojej strony został odebrany jako bardzo negatywny niestety :(
  • @asddd - a dlaczego to kierowcy mają zdawać ponowne testy. to pieszy powinien wiedzieć że pojazd będący na rondzie ma pierwszeństwo. no nie? chociażby z powodu ciężaru jaki sobą reprezentuje. no i mamy skutki. piesi na testy. przymusowe. inaczej zakaz wychodzenia z domu.
Reklama