UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Proszę wyjaśnić mie tę konfiguracje, bo pan rekonstruktor Krzysztof Kucharski mówi: "To jest bardzo ważny moment w historii Rzeczypospolitej. Konflikty między Szwecją i Rosją zmieniły układ sił na naszym terenie na kolejne 300 lat. Zwycięstwo Rosjan sprawiło, że od tego czasu mieszają się w interesy Polski" - a mówiamy o zwycięskim wzięciu Elbląga przez Moskali. Czyli fetujemy 300 lecie wkroczenia Rosji w naszą Elblążan i całej Europy Wschodniej strefę życia. Czy komuś posypano rublami czy to samorodni pożyteczni przyjaciele Raszki ? Ja rozumiem to tak - w Elblągu rozpoczoł się proces wpływania Rosji na Europę Wschodnią, tak jak w Gdańsku zaczeła się Solidarność = Niepodległość, tak w Elblągu zaczeła się Podległość. Marketingowe złoto.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    6
    Dziad Domniemany(2026-02-21)
  • @Dziad Domniemany - Nikt niczego nie świętuje. To tylko inscenizacja bitwy w naszym mieście. Leczcie się z tej rusofobii.
  • @Dziad Domniemany - Oj Dziadzie Ciebie historii nie da się nauczyć.. " jak w Gdańsku zaczęła sie Solidarność= Niepodległość" a tak naprawdę powinno zaświtać w Twojej główce.. - jak w Gdańsku zaczęla sie Zdrada Narodowa =Magdalenkowa Targowica, gdzie Donaldy, Kaczory, Wałęsa, Michniki piją brudzia z komuchami - Kiszczakami, Urbanami, Cimoszkami co udokumentowane jest na filmach, to jest jak plucie nam w twarz a Ty mòwisz, że to deszcz pada. Dzisiaj ci zbratani.. Piotrowicze, Czarzaści, Tu ski dalej rządzą w naszym sejmie i nie ma to nic wspólnego z wolnością i niepodległoscią
  • @BBT. - Gdyby nie okrągły stół i stan wojenny było by wojsko ZSRR i polała by się krew a że tym zapobiegło to ci co przespali stan wojenny jak kaczyński zrobili się dla was bohaterami ? Będziesz powtarzał i oglądał republikę go prawdy nigdy nie poznasz ! Ja byłem w porozumieniu centrum i z bliska poznałem Judaszy a ty ?
  • @BBT. - "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości”
Reklama