UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • NIby mi PUP w Elblagu nie znalazł pracy, zawsze sam znalazłem o ile udało się dopasować do wymagań pracodawcy. owszem pracy jest sporo ale nie wszędzie każdy może i chcą kogoś przyjąc lub przeszkolić, chyba że już totalnie nie ma chętnego to przeszkolą a tak to najszybciej na stolarnie, magazyn, budowę czy sklep i ochrona. Fakt można nawet sporo zarobić i nie jeczeć. PUP wysyła na szkolenia robienia CV i pogadanki jak rozmawiać z pracodawcą. Takie spotkania dają pracę prowadzącym nie bezrobotnym, w konseknwencji swój człek z PUP zarabia, a ty nadal na kuroniu albo i nie. CV to kazdy umie napisac, w google znajdzie nie trzeba spotkań ale taki mają system PUP lania wody. wiem bo przerabiałem; ) PUP nigdy mi nie pomgól jedynie zasiłek dają jak przysługuje tutaj ganc pomade, wszystko na czas; ) chociaz tyle z pUP :)
  • To nie jest tak hop pracować na stolarni czy budowie. Jak chcesz masz chęci i dwie ręce to budowlankę złapiesz i produkcję. PUP ma wiele wad ale oferta kursów, uprawnień nie jednemu dała nowy kierunek. Ktoś na widlaka, ktoś na spawacza. Zdziwić się czasem można jak prosty fachowiec wyciąga 10 netto. Po to co mu koszula krawat i szukanie w handlu na biurowca jak sprawdza się w tym co robi.
Reklama