UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Niejdnokrotnie otrzymywałem skierowania do danej firmy gdzie okazywało się że pracodawca wcale nie chciałem faceta a dziewczynę ale w skierowaniu nie był ot owsyzczególnione i strata czasu, pup nie powiedział, odhaczył, zaliczone skierowanie a że było nierzetelne to nikogo nie obchodziło, nikt tego nie weryfikował, mało kiedy weryfikuje się faktyczne oczekiwania pracodawcy, ważne że pup ma oferte (czasem nieaktualna). Czas i kasa zmarnowana, bezrobotny nadal na dnie, a przeciez tyle ofert ale nie są dopasowane do człowieka, bo z bata go... a nie ukręcisz. Nie każy moze robić wszystko. PUP w moim przypadku był dobry jedynie w przydzielaniu zasiłku; )
  • Skierowanie skierowaniem. Na tablicy wiszą anonse co tu dużo mówić te same. Na staż do nas z gwarancją zatrudnienia za 6tys netto przychodziło 99% osób z przekazem podpisze mi Pan, że byłem i że się nie nadaję. Panowie bo wie Pan ja budowlanka na czarno. A zasiłek i ubezpieczenie jest. Panie no ja nie podejmę pracy 4 letnie dziecko w domu. Zasiłek jest.800+ jest. MOPS karmi. Ona chce tylko kwit, że aktywnie szuka. Odhaczyła wizytę ze skierowania i dziękuje.
Reklama