UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Można jeszcze złożyć petycję o budowę mostu nad zalewem z Tolkmicka do Krynicy. Tylko kto za to zapłaci?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    28
    32
    Tak to widzę(2025-08-13)
  • @Tak to widzę - Jak skąd, z KPO-Koryto Platformy Obywatelskiej
  • @Tak to widzę - Dlaczego nie ma pieniędzy na budowy?
  • @Tak to widzę - Niestety większość Polaków zamiast inwestycji wybiera własne profity. Prędzej powstanie 100 kościołów niż nowa linia kolejowa.
  • @Tak to widzę - Batyr za wszystko zapłaci. Składa puste obietnice jak z rękawa na życzenie, co tylko zechcesz. Buahahahaha nawet prąd będzie droższy o 30% bo zawetuje zamrożenie cen energii. Tylko kibole z Lechii mu się kłaniają bo ludzie mają już go dosyć.
  • @Tak to widzę - Póki co płacimy na kluby dla POwskich swignegros, jachty dla znajomkow PO.
    9
    7
    Husaria(2025-08-13)
  • @Husaria - A my i wy zapłacimy 30% więcej od Batyra i restauracje padną oraz przedsiębiorcy. Mentzen zachwycony z Konfederacją że maja takiego ekonomistę. Hahahahahah. Cyrk na kółkach. Polacy jak ja się cieszę że Batyra dał nam Pan. Hahahahaha. Obłed społeczny osiągnął dziś zenit.
  • @Husaria - dokładnie
  • Aaaaa to ja teraz wiem dlaczego rudy kłaniał się w pas niemcowi i jechał w ostatnim wagonie ahaaaa.....
  • " A my i wy zapłacimy 30% więcej od Batyra i restauracje padną oraz przedsiębiorcy. " - a ja nie godzę się żeby społeczeństwo ze swoich podatków dotowało i wspierało przedsiębiorców i kapitalistów. Z reguły ludzi zamożniejszych niż oni sami. To jest niemoralne. Niech kapitaliści sami się wspierają ze swoich dochodów. Takiego kapitalisty nie interesuje czy mnie zwolnią czy nie. Więc i mnie nie powinno interesować czy on padnie czy nie.
  • A za chwile ten niemiec kłaniał się Tuskowi, czemu tego nie napiszesz trollu?
    0
    3
    sratata(2025-08-13)
  • przekazem dnia ino nadajesz, oj zdziwisz się zdziwisz
  • Podatki to płacą przedsiębiorcy mądrusiu. Kapitalizm się to nazywa. Nie pracujesz nie płacisz podatków. Każdy sobie rzepkę skrobie. Zatem jesteś świadomym wyborcą Konfederacji tylko do modelu kapitalizmu nigdy nie dojdziemy. Żyjesz w kraju o modelu socjalnym. Bez dotacji 3,5 miliarda nie uświadczysz polskiego węgla w elektrowni. Pierwszy z brzegu model socjalistyczny, gdzie ekonomicznie kopalnie dawno powinno się zasypać, te miliardy raz wydać na przebranżowienie górników, tereny aktywizować i być na atomie + OZE. Partia, która uzależni program 800+ od wymogu pracy zawodowej traci poparcie poniżej progu wyborczego i może sob iść krowy paść na łące.
  • @Tak to widzę - Budżet Państwa. Inwestycje. Rozwój regionu. To nie jest kopanie tunelu z Elbląga do Gdańska w linii prostej tylko linia kolejowa.
Reklama