UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Na emeryturę przeprowadzam się z Elbląga do Pasłęka a to już za 15 lat. Widać tam będzie życie.
  • Ale po co czekasz do emerytury?, zrób to teraz tam jest życie. Ręce opadają jak słyszy się takie bzdury.
  • "Na emeryturę przeprowadzam się z Elbląga do Pasłęka a to już za 15 lat. Widać tam będzie życie. " - i Ślifki cały rok
  • Czemu bzdury? Pasłęk to malownicze i ciche miasteczko pełne uroku i klimatu. Na emeryturę idealne miejsce!!! Cisza, spokój oraz brak tego całego zgiełku wielkomiejskiego. Zamiast się cieszyć że po sąsiedzku Pasłęk kwitnie i się rozwija to tylko narzekanie, marudzenie i wieczna zazdrość.
  • Myślałem Śliwa że Ty tam zawsze mieszkasz
  • W ogóle rozumiesz co piszesz? Gdzie pisałam o zazdrości. Pasłęk znam znakomicie i jakiegoś wielkiego rozwoju nie zauważyłam. To tam jest życie, czy raczej brak wielkomiejskiego zgiełku? Czytaj ze zrozumieniem. Elbląg też jest miastem idealnym na emeryturę, ale możesz się przeprowadzać nawet dzisiaj, spiesz się bo demencja w ataku.
  • A czy ty myślisz, że jak Kowalski kupi sobie Fiata, to wszyscy sąsiedzi się radują - zaraz szybko ukradnie się grata, tak jest w piosence, - "- wsie" to kapują, zazdrość, to ona żre nas od środka, gęba wciąż się uŝmiecha życzliwie, Czy wygrał go w totolotka ?, każdy duma bojaźliwie.
Reklama