UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Elbląg jak widać mimo nakładów setki tysięcy złotych oraz przy pomocy Telewizji Polskiej i czasami milionów złotych nie ma szczęścia aby ktokolwiek tu zainwestował mimo że każdy już wie że Elbląg otrzymał miliony na rozbudowę portu. Olsztyn za to nie ma żadnych problemów a nasza władza jak śpi tak spała i spać będzie. Ja się pytam kiedy Elbląg opuści te sztuczne województwo warmińsko-mazurskie i utworzy Żuławy Wiślane ze stolicą w Elblągu. Ja się tylko grzecznie pytam.
  • Człowieku ja głosowałem za przynależnością do gdańska, podobnie 99% Elblążan i co ? Władza w Sejmie zadecydowała po swojemu a wiec Twoje pytanie jest skierowane tam gdzie nie ma wpływu.
  • To ja zagłosuję w wyborach na kandydata który ma lub będzie miał na to wpływ!!! Widać KO i PiS są nic nie warte dla naszego miasta.
  • Trzeba się na niczym kompletnie nie znać, żeby takie pytania zadawać. Nigdy.
  • Chyba na Trampa, on to załatwi w 24 godziny.
  • To nie zmiana kandydata pewnie od gaśnicy albo bosaka co i żonę tuż przed porodem wykręcił, żyją jak na pączkach a ty możesz sobie głosować ! System trzeba zmienić, konstytucję i prawo !
  • Żuławy Wiślane to już się utworzyły wieki temu a co do województwa z siedzibą w Elblągu... dopiero by się władza rozbestwiła.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Niech żyją szuwary i jeziora(2025-12-30)
Reklama