UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Najwazniejszy chyba temat dla mieszkancow, lezy na lopatkach jak za Wroblewskiego, zero zainteresowania z zewnetrznych inwestorow, ktore mogly by dac nowe mijsca pracy. !! Hashtagi: #Mnowat5@gmail.com
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    8
    Moze kiedys przyjda...(2025-12-15)
  • @Moze kiedys przyjda... - Zachodnich inwestorów nie będzie i nie może być będą blokować takich, bo kto będzie pracował na elbląskich januszy.
    11
    8
    Upadłe miasto(2025-12-15)
  • @Upadłe miasto - Lepiej być "januszem" niż zwykłym nic niepotrafiącym, wiecznie marudzącym parobkiem. Sami zapracowaliście na swój marny los.
  • MariuszLewandowski-Fc @Moze kiedys przyjda... - Kolego największy problem to niskie płace w każdej firmie w Elblągu - nie chodzi o kolejne oferty pracy z minimalną płacą ale o konkurencje miedzy pracodawcami w poszukiwaniu pracowników... A Modrzewina to problem odpadów po Zamechu = co komu po terenie niestabilnym i niejednorodnym ?
    7
    8
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-15)
  • MariuszLewandowski-Fc Wiesz ole firm wygonił z Elbląga duet Lango- Ołowski niszczący lokalne firmy kontrolami podatkowymi żeby zlikwidować konkurencje dla Olsztyna ? Po siedmiu latach z Urzędem Kontroli Skarbowej nie byłoby co z Ciebie zbierać....
    3
    12
  • @MariuszLewandowski-Fc - I co to się ma do wiecznego biadolenia? Pisałam już kiedyś Panu, że nie jesteśmy na ty. Byłam tzw. "januszem" i nikt nie musiał mnie zbierać, Panie z kFc na końcu.
  • MariuszLewandowski-Fc Drogi Januszku - to nie biadolenie ale przypomnienie w jakich realiach prowadzi się firmę w Polsce. A znajomość tego co było decyduje o tym co będzie - skoro Cię to przerasta to zapewne byłeś biznesmenem sprzedającym na rynku pietruszkę z zastawem za gumki którymi je spinałeś. Cieszy mnie bardzo fakt że nie jesteśmy po imieniu ale póki do pustego łba nie dojdzie fakt że jak się nie podpiszesz to nikt nie wie kim jesteś milcz lub licz się z protekcjonalnym traktowaniem głupot jakie wypisujesz. Rozumiem że przy takiej :motoryce intelektualnej pisać z sensem jest trudno więc proponuje żebyś napisał "list do św. Mikołaja" z prośba o dodatkowy rozum bo ten co już szwankuje z przemęczenia
    0
    8
  • @Pisałam już kiedyś Panu, że nie jesteśmy na ty. - Za kogo ty się uważasz ? Za pisowskie elity po podstawówce że trzeba ci "panować "
  • MariuszLewandowski-Fc Januszku zbastuj bo wychodzisz na fircyka...
    1
    3
  • @MariuszLewandowski-Fc - Kto ma pusty łeb to widać kto. Z takim doświadczeniem i życiowymi osiągnięciami pouczać to można podobnych sobie, ja nie spinałam na rynku pietruszki, a handlarze z rynku do dla ciebie gorsi ludzie zapewne. Co Pan może powiedzieć o mojej motoryce intelektualnej? może niech się zapozna co to pojęcie oznacza. Zatem proszę już pisać do św. Mikołaja, bogu albo Maryi. Postaci fikcyjne i rozum fikcyjny ześlą. Niech bozia wynagrodzi ci w dzieciach.
    5
    1
    Maria Potocka(2025-12-15)
  • MariuszLewandowski-Fc @Maria Potocka - Pani Mario przepraszam za ową pietruszkę wbrew Pani opinii bardzo wielu ludzi zaczynających od tej pietruszki nauczyło się robić bardzo sensowne biznesy. Co do motoryki to oceniam to co czytam i proszę wybaczyć jak czytam rzeczy niemądre to z autora pozwalam sobie " robić bekę" Pani nie błysnęła więc się jej dostało. Pouczam z zasady głupszych od siebie / o ile tacy są rzecz jasna/ a co do fikcyjności postaci objętych nauką Kościoła mam inne zdanie... Maksymilian Maria Kolbe to dla Pani bajka ? Popiełuszko również ? Nie rozumie Pani jak silna jest wiara i jak wiele w naszym życiu zmienia - szkoda. Ale jeśli będzie Pani dzięki temu lepsza proszę się wzorcować na Mistrzu Jodzie - też ma ogromne walory wychowawcze. Za życzenia dziękuje
    1
    5
Reklama