UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • 7mln ma Pasłek na poprawę wyglądu wokòł dworca, a w Elblągu przez dekady nie možna zainstalować wind za 100- 200 tys dla milionów pracowników, studentów, turystów, niepełnosprawnych, którzy przewijają się przez ten bida dworzec, ile jeszcze trzeba czekać by to co wszędzie jest normą i absolutnym minimum u nas stało się luksusem ?.. na który chyba nie zasługujemy.... hej tam w ratuszu?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    9
    Bagażowy ja toże bagażowy(2025-12-02)
  • @Bagażowy ja toże bagażowy - Mieszkańcy od lat wybierają włodarzy, którzy swoimi kwalifikacjami i pomysłem na rozwój miasta, kreują naszą codzienność w tym mieście, dlatego nie spodziewaj się zmian na lepsze i jakiś rozwiązań, które wymagają wysiłku intelektualnego.
  • @Bagażowy ja toże bagażowy - 100 lat jeszcze poczekasz
  • Wolą czekać zamiast zbudować nowy Zdrój? No nie wspominając rozbudowy stadionu Dziesieciolecia. Tam to gorzej, bo jak zamkną na remont to nie będzie żadnego Narodowego - 7 lat to minimum. Tak to jest jak do menedżerowania bierze się za wyrąb drewna na granicy - nie dość, że braki ekonomiczne to i bez techniki
    0
    2
    Machniom(2025-12-02)
  • @Bagażowy ja toże bagażowy - Tu jest Elbląg. Tu mieszkańcy wybierają takich którzy remontują kościoły a nie dworce czy ulice
    2
    8
    Dumni z pisizmu(2025-12-02)
  • @Dumni z pisizmu - Może dworce zaniedbane ale za to kościoły najpiękniejsze w Europie.. Ważne że dali 13 a wnuczki będą spłacać. Ha ha ha. Tak się żyje
    1
    3
    Chciwy emeryt(2025-12-02)
  • @Bagażowy ja toże bagażowy - Dalej wszyscy będziecie udawać, że nie wiecie iż za teren miasta odpowiada miasto, a dworce są zarządzane przez państwową spółkę i władze miasta nie mają tu nic do powiedzenia? To celowe działanie, żeby tylko oczerniać UM? Czy to faktyczna niewiedza wynikająca z ignorancji przeciętnego pieniacza?
    1
    0
    KapitanSzyderca(2025-12-02)
Reklama