UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przydałby się Decathlon w końcu :) Bo o Ikei to nie mamy co marzyć :)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    30
    16
    Elblążanka_)(2025-10-14)
  • @Elblążanka_) - O i to jest słuszna uwaga! A nie tylko do Gdańska śmiganie, bo u nas nie ma :/
    8
    7
    #kupujący(2025-10-14)
  • @Elblążanka_) - Mozesz zamowic prez neta nigdzie nie trzeba jezdzic i przesylka za darmo od pewnej kwoty z reszta z ikea tez, a nie jak szczur w szwedzkim labiryncie łazić.
  • @Elblążanka_) - Nie wiem, co Wy macie z tym Decathlonem. To jest sklep, do którego chodzi się raz na kilka lat. Gdyby to było opłacalne dla firmy, to już dawno by powstał w Elblągu.
  • @Elblążanka_) - "Aby otworzyć sklep IKEA, zazwyczaj potrzebny jest obszar z populacją liczącą co najmniej 2 miliony osób w promieniu około 65-96 km. " - Kubeł zimnej wody rzeczywistości, gdyby się jeszcze komuś marzyła IKEA w Elblągu.
    9
    5
    KapitanSzyderca(2025-10-14)
  • @KapitanSzyderca - Jak premier dokoptuje nam gości z ciepłych krajów juz za 2 tygodnie, yo skurst bedzie. Po co sie martwic na zapas.
  • @KapitanSzyderca - No tak, więc Elblag wchodzi w promień Ikei z Gdańska, wszystko jasne.
    4
    1
    nie_i_kea(2025-10-14)
  • @Elblążanka_) - ja o tym nie marzę :-))))))
  • zmień ksywkę na wojas Szwej, bardziej adekwatna
  • @Elblążanka_) - Wiesz ludzie internetu nie mają xd
  • W 3 dekadzie XXI wieku ludzie chodzący do sportowego sklepu decathlon nie mają dostępu do internetu i dlatego takie osoby jadą samochodem na obwodnicę Gdańska do sklepu sportoego np. Po buty narciarskie, no wykupili sobie pobyt w Alpach w Santa Madonna, czy chca kupic rakiete do tenisa, albo pianke do nutkowania, ,czy maske do nurkowania nad jezioro? Serio? No moze i znajdzie się taka osoba ale to zupełnie wyjątek, a wyjątek potwierdza regułę, ze ludzie mają, bo każdy kto ma tel. komórkowy ma nawet niewielki pakiet internetowy, bo bez tego nawet pogoda nie działa. P. s.a pani skad ma internet?
    4
    4
    Ferdek.Schichau(2025-10-14)
  • Ludzie, gdzie Wy żyjecie??? Sklepy Decathlon powstają w 40-50 tys. miastach, 2-3 krotnie mniejszych niż Elbląg !!! To że Wy nie korzystacie ich oferty, to nie znaczy że tysiące innych mieszkańców Elbląga i całego regionu nie będą z niego korzystać.
  • @#kupujący - Problem jest w tym ze jak nawet jest dany sklep w Elblagu to i tak zazwyczacj trzeba echac do 3 city bo u nas marny wybór. Np chcialem sobie kupic buty trekingowe, patrze są fajne na stronie Martens Sport. Pojechałem do sklepu w Elblagu a tam bryndza, wybór znikowmy. Pojechałem do Gdańska i kupiłem.
    2
    0
    Jerzy Lebioda(2025-10-14)
  • Jasne i buty bedziesz kupowć 2 tygodnie, bo na zdjeciu nie przymierzysz ( nie tylko długość wkładkie sie liczy), jakości i materiałów po zdjeciu nie jesteś w stanie określić. Przez neta to mozna kupic takie ktore sie juz mierzyło, a są gdzieś tańsze.
    2
    4
    Jerzy Lebioda(2025-10-14)
  • @Jerzy Lebioda - Bzdura, sa opinie, sa tabele rozmiarów i bezpłatny zwrot do 14 dni bez podania przyczyny, z czym w stacjonarnych moze być problem. Poza tym promocje, kody rabatowe sa lepsze na stronie.
    3
    1
  • @Jerzy Lebioda - W martesie nie ma dobrych butów trekingowych.
  • @Jerzy Lebioda - Zamawiam kilka par, wybieram te które pasują, a resztę zwracam.
  • @Gnoom - Dokladnie.
    0
    0
  • Stuknij się w dzban. Pojedyncze osamotnione lokalizacje Decathlona gdzieś w centralnej Polsce i na południ. Dla nas masz Gdańsk, Olsztyn. Nikt liczący słupki korporacyjne nie czyta Twoich mądrości. Z ankiet im od lat wychodzi, że 82-300 na paragonach im wystarczy w w/w sklepach. Sportowcy się znaleźli.
  • Wszyscy Decathlon jakby tam cuda wianki sprzedawali. Namioty, wyposażenie turystyczne potrzebne od zaraz. Śmieszki heheszki ale jak Lidl zdecyduje, że chce to powstanie. Za kanałem nie mają żadnego. Plus kolejne chińskie szajs markety pod pięknymi szyldami. Ludzie cisnęli do HalfPrice po Olsztynie, Gdańsku x lat nagle w CH Ogrody postawili i pustki tam.
  • A Słupsk?
    0
    0
  • @KapitanSzyderca - Jeden myślący. Brawo. Zanim IKEA w Bydgoszczy powstała minęło ponad 20 lat od otwarcia jej w Gdańsku. A zanim McDonald dowiedział się o istnieniu Elbląga to w Gdańsku czy Olsztynie dawno przestało to być modne.
  • Podaj przykład miasta ?
  • To było bardzo miłe. Dziękuję.
    0
    0
    KapitanSzyderca(2025-10-14)
  • @Elblążanka_) - Ja chcę 50style; (((
Reklama