UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Takie łączenie asfaltu, etapowe klejenie nigdy nie będzie jednym dywanem ! Już dawno dawno temu powinni zrobić alternatywny dojazd dla mieszkańców a szlachta warszawska niech czeka aż zrobią raz a dobrze ! Nie rozumie jako stary budowlaniec jednego że np. do Niemiec gdzie wiele razy podróżowałem do pracy, ulicę robią nawet w nocy bo ruch mniejszy i termin goni a w Polsce czy ta trasa do Mierzei czy np. w Elblągu obok rynku, wolna sobota, niedziela a kiedy piękna pogoda to stoi pięciu czy dziesięciu patrząc na kolarskie czy inny sprzęt ! Wiem po sobie jak ciężka to praca i narzekanie tych co nigdy nie pracowali a marudzą mnie tak po ludzku to kalafiorem wisi ale fakt faktem czas nawet w nocy można dostawać tylko wystarczy zmiany ! A już o wolnej sobocie to powinni zapomnieć bo przyjdą jesienne deszcze potem mrozy więc czas trzeba umieć wykorzystać a za super wykonanie w szybszym terminie super kasa ! Proste....
  • Na Mierzeję nie tylko warszawiacy jeżdżą, ale jakieś kompleksy widać. W dalszej części również i bardzo słabe posługiwanie się językiem polskim. Proste jest to, że powinieneś zająć się swoją "robotą" i nie łamać sobie głowy.
  • Fake
  • Emerytowana samotna nauczycielka dalej robi dyktanda ? Nie dziwi nic że nikt z wami nie wytrzymuje !
Reklama