UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • system zatrudnienia i wymagania pracodawców blokują spadek bezrobocia: mam umiejetniesci, umiem to czy tamto ale.. nie mam keirunkowego wykształcenia (mam średnie) i co? nei zatrudnia mnie w pewnej fimire go tam chcą WYŻSZE ale przeciez umiem robić to czego oczekują, ale oni chcą mieć kogoś z "PAPIERAMI" skoro tak, to nie mają nikogo, ja nie mam pracy, oni człowieka i bezrobocie nadal stoi albo rosnie, Procedury i system jest zły. Powinno dawać się furtkę wielu zawodowm bez koneicznosci wyższego a że teraz studia to norma dla młodego pokolenia - chociaz tez nie wszyscy ida, to prawie byle kto je ma, bo scigaja i dla papierka to robią, a starsze pokolenie inna mentalnosc i trudniej teraz się pracować i sue uczyć ale umiejetnosc jest więc jak to jest? papeir ważniejszy od realnej pracy? no to macie...
  • Młodzi ludzie nie po to wyjeżdżają na studia żeby tu wrócić. Nikt kto ma wykształcenie wyższe nie wróci tu po to żeby TYRAĆ za grosze w ZUSie gdzie będą narażeni na permanentny mobbing !!!! Gdyby w końcu zrobiono porządek w tej instytucji a nie zamiatano sprawy pod dywan ( zdegradowanie naczelników nie stanowi o rozwiązaniu problemu, którego macki sięgają wyżej ) to może młodzi i wykształceni ludzie chcieliby tam pracować. A tak to każdy ( jak wynika z ostatniego artykułu o tej firmie) nawet bardzo doświadczony pracownik z tamtąd ucieka. Dlaczego ani Prezydent ani Centrala tej instytucji nie zrobią tam porządku ??? Czas na zmiany. Na pewno znajdzie się w tym mieście albo w samym ZUSie kto potrafi umiejętnie pokierować tą instytucją a wtedy kto wie może Ci którzy z tamtąd odeszli wrócą a jak nie to przynajmniej Ci którzy jeszcze tam są nie odejdą.. Panie Prezydencie proszę o tym pomyśleć. Czas szybko leci i zanim włam obejrzy przyjdzie czas odejść na emeryturę.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Wściekły wyborca(2026-04-14)
  • @Wściekły wyborca - Gadasz głupoty masakra
Reklama