UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To dobrze bo ja już swoich od dawna nie sortuje przez podwyzki. Miało być taniej, robiłem eko rozdzielałem ale co wymyslili? kaucje i butelkowaty - nie jest to złe ale zabiera czas, którego nie traciłem jak nie było kaucji :) smieci przez to podrozały wiec gdzie logika? niby taniej a jednak drozej i czasu mniej, ebz sensu ta dyrektyrwa UE, nie bedzie nigy eko bo to porazka. UE nie działa. System kaucyjny i butelkomaty fanaberia EU. Nie sortuje, Spóldzielnie sprzedaja smieci, pdowyzki robią, wszyscy klepia na smieciach kase oprócz klientów :) keidys to nawet nakzali w info o smieciach MYC pojemniki po jogurtach haha aby smieci były czyste! Zgroza. A kto odda za wode, płyn do mycia? Aaa to nie wazne, bo ma byc EKO, no tak wszyscy się bogaca tylko nie ci którzy powini. Nic nie myje, wrzucam mieszam i tak bedzie i kropka. stop segregacji! :) elo pozdor ziomki 600
  • Wiem, że nic nie myjesz, zwłaszcza siebie, to czuć.
  • naprawdę? ale zabłysnałeś merytorycznie idż teraz grzecznie podrap swojego janusza albo grazynke za uszami nierobie hahaha
  • Pięknie napisałeś. Tak właśnie postrzegam typowego pisiora którego przerasta obsługa butelkomatu
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    8
    Tak to widzę(2026-04-23)
  • Widzę że duma cie rozpiera z powodu nie segregowania śmieci. Pawłowicz miała rację. Tak wygląda ten lepszy pisowski sort?
  • To chociaż czysty papier segreguj bo szkoda drzew, ok?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Miszkurka2000(2026-04-24)
  • tak duma i nie zmienisz tego hjeheh pojecz w komencie tylko na to cię stac buhahah
Reklama