UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • a ja tak to widzę... ten, kto przez ponad 30 lat nie zauważył, że jest d... ny przez tych samych gubernatorów -zmieniających się miejscami co jakiś czas- nie zasługuje na współczucie, szkoda tylko, że będzie kręcił się jak leming w swoim labiryncie i do końca życia pozostanie ślepym. Wszystkie partie polityczne są od tego, by dzielić was, a nas powstrzymywać od sensownego rozwoju. Mam nadzieję, że to już koniec tego cyrku dla małp.
  • @2084 - Dobrze napisane, od lat to wiem, żę ludzie podniecają się mediami, słuchaja jakichs polityków czyli zarządcow systemu kraju taka prawda, Polska to FIRMA a my ejstesmy pracownikami na jej Szczeście, kierowni, dyrektor, zarząd, to sejm, prezydent, premier itp. a ludimy tych ludzi za twarz, posture, nie znamy osobiscie polityków a tylk oz wypowiedzi, ktoś nie lubi PIS a ktoś POKOKOD i już podzielenie a tak naprawdę to nie jest wazne, nic się dla nas nie zmienia, tylko politycy sięcieszą bo na nich głosujecie, i dajcie im prace, a co w zamian? kłotnie, cyrk, podizelenie za co? za nic. naprawde. myslcie samodzielnie a nie dzięki mediom czy politykom bo oni nic wam nie dają. Co masz osobiscie z tego ze rzadzi POKO? Ja nic nie mam. Podatki itp zawsze były i bedą a sa i wieksze. Stop maniupilacji, myslę samodzielnie i nie sugeruje sie mediami.
  • @2084 - No i dlatego od zawsze i do końca będziesz w czarnej.... i już nic tego nie zmieni. Wszystko na co ciebie stać to napisać (może przepisać) kilka niepraktycznych dyrdymałów. Trzymaj tak dalej. Rozwijasz się jak papier toaletowy.
  • @2084 - Są telewizje prodemokratyczne są stacje prorosyjskie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    5 kolumna putina(2026-04-24)
Reklama