UWAGA!

Wygraj produkty Snails Garden

2013-09-09
Aktualizowany 2013-09-23 15:47
 
Wygraj produkty Snails Garden
fot. nadesłana

Czas na ucztę ze ślimaków! Specjalnie dla Was wraz z firmą Snails Garden przygotowaliśmy konkurs, w którym do wygrania mamy 5 puszek ślimaków, 5 kawiorów oraz krem do rąk. Sprawdź, czy wygrałaś/wygrałeś.

Snails Garden to hodowca ślimaków i producent kosmetyków na bazie ich śluzu.
      
       W konkursie możecie wygrać ślimaki w puszce – wspaniały rarytas do wszelkich potraw, a także biały kawior - idealny do przystawek, a nawet deserów. Mamy również dla Was krem do rąk, który zregeneruje Waszą suchą i szorstką skórę dłoni.
      
       Aby wygrać jedną z tych nagród należało wymienić trzy najważniejsze składniki (oprócz ślimaków) potrawy ślimaki po burgundzku.
       Poprawna odpowiedź to: czosnek, pietruszka i masło.
      
       W konkursie wygrali:
       Ewa Rekść, Barbara Folczyńska, Mariola Tomaszewska, Michał Fajkowski, Michał Rydelek (puszka ślimaków)
       Katarzyna Żmuda, Radosław Gryz, Milena Sinacka, Lech Leszczyński, Danuta Kaniewska (kawior)
       Ewelina Głażewska (krem)
       Gratulujemy, potwierdzenia wysłaliśmy mailem.
      
       ***
       Zgodnie z regulaminem konkursów:
       Nagrody rzeczowe należy odbierać osobiście w redakcji portEl.pl mieszczącej się w Elblągu przy ul. 1 Maja 1c. Biuro czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 8.30 - 16.30.
       Nagrody rzeczowe nie są wysyłane pocztą.
       Przeczytaj cały regulamin konkursów portElu.
      
      
      
      
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
A moim zdaniem...

Przeczytaj też co działo się w Elblągu wcześniej

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)