UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • @uczennica ZSG-prawdą jest, że Po nie dała nikomu pieniędzy do ręki, ale inną prawdą jest, że rządziła w latach kryzysu, którego my nie odczuliśmy(w przeciwieństwie do Europy Zach. i USA), nie rosły tak szybko ceny podstawowych produktów(pod koniec rządow była deflacja), zmniejszono dług publiczny, wydłużono urlopy macierzyńskie. Żeby była jasna sytuacja, już w ostatnich wyborach nie głosowałam na PO i na razie mam ogromny dystans do działań kierownictwa tej partii (wszystko robią w żółwim tempie i na ostatnią chwilę). Takim, jak Ty wystarczy pieniądz, nie wiadomo skąd wzięty, byle wpływał do mojego porfela. To, co będzie później się nie liczy, najważniejsze jest :dali ludziom.
  • Na drogi,autostrady pieniądze dali Niemcy ,nie PO, oni zawsze mówili nie ma i nie będzie i do teraz tak jest , Tusk powiedział ,że zielona wyspa jest ,a bieda ,aż piszczała ,emerytury kolanem w demokracji tak cenionej przez siebie kolanem pod stołem przepychali , przypodobał się Merkel, inne kraje korzystały z pieniędzy UE w tym czasie ,za to Tusk dostał posadkę UE . Zaś Kamysz,bardzo wykształcony człowiek ,wykonywał grzecznie polecenia ,narzędziem Kulczyka był się okazało ,skórne to.Co do inflacji to napewno ludzie więcej podwyżki dostali i socjalow niż jak chleb podrożał !No ,ale Wy "Demokraci i Konstytucjonaliści " byście napewno drugi Piongjang chcieli ,żeby PiS wprowadził, za waszych rządów to dopiero wolna amerykanka była , ludziom mówiliście radźcie sobie sami. Choć z pis,też się nie zgadzam w wielu kwestiach to Andrzej Duda ma mój głos ,i nie tylko mój . Podejrzewam ,że większość Polaków , zagłosuje rozsądnie ,jak zresztą uważa
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    6
    UczeńZSG(2020-04-02)
Reklama