UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak masz jaja to się podpisz :) Hashtagi: #Joanna
  • skończyły się czasy, że głaskano was po główkach i utwierdzano w talencie żebyście nie skoczyli z dachu... teraz weryfikacja przez rzeczywistość, tu już tak różowo nie będzie
  • Wiesz co, jestem mamą jednej z tych wspaniałych osób, które wczoraj prezentowały efekt swojej pasji i ciężkiej pracy. Zapewniam Cię, że będę ją głaskała po główce dopóki będzie tego potrzebowała, i będę ją też utwierdzała w talencie chociaż wie, że go posiada. Ty za to nie masz minimum odwagi, żeby podpisać się pod swoim komentarzem:) Pozdrawiam. Joanna
  • tak myślałem, . miłość matki z reguły jest ślepa... naucz swe dziecię, proszę, że nie może oczekiwać ochów i achów od wszystkich, którym prezentuje swoje, nazwijmy to, "prace"... samozachwyt nad talentem, niestety nie wystarczy... bez odbioru, nie mam już czasu na bździny
  • Podobno osoba, która się nie podpisała nie ma jaj (nie znam tamtego tekstu, ale zapewne autor "został sromotnie zweryfikowany przez życie" i obarcza winą cały świat, a nie siebie), ale gdzie są twoje jaja? Podpis typu Anna, Joanna. Albert sprawia, że przestajemy być anonimowi?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    2
    Anka Elblążanka(2026-04-24)
Reklama