UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak, tak, socjalizm był najlepszy a teraz to jest wszystko złe, wszystko be, wszystko zepsute. Dzięki za info z oddziału zamkniętego xD Rodziny was nie chcą teraz odwiedzać, bo nie mają zamiaru wysłuchiwać właśnie takich bredni o kosmicznej sile PRLu, która zaczarowała całe rodziny, a po 89 zaklęcia przestały działać i teraz jest wszystko be. Tak tęskno wam do PRLu, to może sami zróbcie teraz uroczyście sobie "ścieżkę zdrowia" xD A potem oczywiście na wielki marsz 1 maja składać hołd czerwonej gwieździe i portretom radzieckich dygnitarzy. Elbląg zawsze był czerwony. Wystarczy posłuchać co mają do powiedzenia emeryci, stojący w kolejkach w sklepach przed Świętami. Marzą o powrocie PRLu. To jest chore!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    10
    Elbląg zawsze czerwony(2025-12-21)
  • @Elbląg zawsze czerwony - Jednak jesteś podłym człowiekiem który nie powinien łamać się opłatkiem w wigilię ! Powiadają że w relacjach damsko- męskich zawsze tak się dzieje, że gdy ona mięknie, on twardnieje.
  • @Elbląg zawsze czerwony - Dostałeś ode mnie "łapkę w górę", ale nie uogólniaj, nie wszyscy emeryci. Jestem emerytką i nie tęsknię do tamtych czasów. Za tamtymi czasami i system tęskni około 30 % Polaków, tych którzy pozostali mentalnie w tamtej epoce, nie odnaleźli się w nowej lepszej rzeczywistości a teraz głosują za prlbisem czyli pisem. Święta mają takie jakie zorganizują, kto im broni tworzyć przyjazny, dobry nastrój? Ja, ty? nie oni sami i ich rodziny, oni piszą o sobie i swoich świętach. Wesołych Świąt.
Reklama