UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • No jak Wy tak szukacie utrzymania to tym bardziej powinna Was dopasc ta przysłowiowa KARMA. Dla mnie zawsze takie działania byly zenujace i nic nie mialy wspólnego ze sportem. Bo nawet jesli to co te 3 minuty w tym meczu zmienily? Zenada Olimpia i wstyd na cala Polskę
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    13
    Chichot losu(2026-05-04)
  • @Chichot losu - Legia ograła Celtic 6:1 i odpadła przez kilka minut błędu. Nikt nie mówił o karmie, tylko o regulaminie. Tutaj działa dokładnie ten sam mechanizm.
    8
    6
    Logika(2026-05-04)
  • @Logika - No i co ten Celtic z tego mial? Zaszedl gdzies daleko? Czy jego reputacja wzrosla? A dzieki temu to dzis marka Celtic cos znaczy w Europie i czy sama w sobie coś reprezentuje poza częścią Szkocji i czescia Glasgow? Robcie tak dalej. dla mnie juz sam fakt ze mówimy o spadku z III ligi jest druzgococy i w jasny sposób pokazuje kto i jakie ma ten ktos kompetencje zarzadza klubem. O zgrozo dochodzę do wniosku ze moje mysli ze to poprzednik byl nieudacznikem przechodza do lamusa. A tu teraz taki numer. No ale jak mawia stare porzekadło. Tonący brzytwy sie chwyta. Mam nadzieje ze KARMA wroci i to szybko
    5
    9
    Chichot losu(2026-05-04)
  • @Logika - No i jeszcze jedna kwestia dochodzi. Teraz niech wszyscy zamkna na chwile oczy i wyobraża sobie podobna albo taka sama sytuacje w ostatniej kolejce gdzie my wygrywamy mecz i nasz kierownik popełnia ten sam blad. Szybko sie reflektuje i po minucie dokonuje kolejnej zmiany by naprawić cala sytuacje. Na boisku widnieje wynik 5:0 dla Olimpii. Jest 84 minuta meczu. I co teraz. Otwieramy oczy i okazuje sie ze druzyna gosci ktora na boisku przegrala wnosi protest zwiazek weryfikuje to i dzięki temu druzyna ta utrzymuje sie w III lidze a Olimpia spada. Fajny scenariusz kolego widzacy tu i teraz czubek wlasnego nosa? Oni czyli pilkarze i dzialacze maja udowodnic na boisku ze im to utrzymanie sie nalezy a nie odwalac takie piruety bo kij ma dwa konce. Zapamietajcie to sobie raz na zawsze!!!
    5
    3
    Chichot losu(2026-05-04)
  • @Chichot losu - A teraz sobie nic nie wyobrażaj tylko przypomnij, Puchar Polski Pogoń Siedlce Olimpia Elbląg wygrywamy w Siedlcach, u nas jak dobrze pamiętam zagrał zawodnik który powinień pauzować za kartki i był walkower dla Siedlec, w Elblągu nikt nie płakał bo wiadomo że za błędy się płaci
    10
    3
    Kibic OE(2026-05-04)
  • @Kibic OE - Dokładnie. Więc ten Chichot ja szuka karmy (zabobony xD), TO WLASNIE WRACA. WRACA SKORZYSCIA DLA OLIMPII
    2
    2
    Logika(2026-05-04)
  • @Logika - Dokłądnie, jedyna słuszna karma to ta zwierzęca
    2
    2
    Kibic OE(2026-05-04)
  • @Chichot losu - Ciebie karma dopadła, nic z tym nie zrobiłeś. Żal mi ciebie, ale zasłużyłeś na swój los.
  • @Chichot losu - Przepisy trzeba przestrzegać i nie ma co zamykać oczu za gapiostwo trzeba się liczyć utratą punktów tyle w temacie
    0
    0
    Sado119(2026-05-04)
Reklama