UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Byłem na tym meczu-.. w Legii grały same gwiazdy a my wyglądaliśmy całkiem nieżle na tle tej legendy- Krakusa mój Boże już wtedy mówiło się że powstanie tu nowy stadion z prawdziwego zdarzenia, lecz nic przez następne sześdziesiąd ponad lat się nie zdarzyło ani nie wydarzyło, -zmieniali się jdynie obiecywacze, którzy do dziś idą tą samą drogą, obiecują, coś niby projektują, pozorne ruchy a stadionu dalej nie ma. Lecz co tu marzyć o stadionie jak temat wykonania podgrzewanej murawy przekracza lokalne władze I prezydentów tego miasta. Pana Witolda pamiętam trenowałem pod jego okiem, ale już na A8 czuło się to, że to "rzemiocha" a nie zwykły trener- fajnie jest powspominać czasy, które ze smutkiem stwierdzam, że już nie wrócą... a co ze stadionem? - czy wróci do nas, czy tylko marzenia.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    3
    Staruszek portier(2025-11-01)
  • @Staruszek portier - A co stadion gdzieś poszedł, odjechał?
  • Tak odjechał i to na długie lata, chyba krótko żyjesz, bo dla Ciebie ten stadion jest, taki jakiego widzisz dzisiaj, ale żyją ludzie którzy pamiętają go już bardzo długo I zasłużył juž on jeŝli nie na reanimację to chociaż na porządną renowację.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    Staruszek portier(2025-11-02)
Reklama