UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja mam żal do Redakcji Portelu za cenzurowanie wulgaryzmów, komentarzy "nie po myśli", "nieprawilnych" (tak, tak, po rosyjsku), a brutalne, poniżające, żeby nie powiedzieć chamskie komentarze, obrażające Panią Kamilę Sellier primo voto Stormowską, chowają się za wyświechtanym hasłem: "... wolność słowa... "!!!!! Czy panowie redaktorzy SM, albo Naczelny, obaj mocno zainteresowani sportem, nie mogli by zareagować, "dać " jakiś komentarz odredakcyjny w odpowiedzi na ten rynsztok?!!! Czy Redakcja nie mogłaby podać panieńskiego nazwiska zawodniczki, żeby choć w tym zakresie ochronić Ją przed takim hejtem, bo to jest niestety forma hejtu?!!! A wszak to Nasza Chluba, Polska Olimpijka, ELBLĄŻANKA!!!! Jestem dumny z takich Elblążan, dzięki którym o Moim Mieście mówi się w Polsce i na Świecie!!! Trzymam kciuki Pani Kamilo i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! A hejterom (i ich obrońcom) na pohybel!!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    3
    ciężko wk.....ony dziadek st(2026-02-24)
Reklama