UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak możliwe są majątki sędziów którzy przy swojej pensji odkładając każdy grosz by musieli to gromadzić 300 lat ?!?!?!
  • Napisz o majątku premiera i jego żony, poproszę
  • Ja wolę o premierze - przyjdzie czas.
  • Wole – rozszerzenie lub uchyłek przełyku służące do gromadzenia i przenoszenia pokarmu. Wole występuje u większości ptaków poza niektórymi owadożernymi. Ma ono kształt od wrzecionowatego poszerzenia (np. blaszkodziobe)przez pojedynczy (np. sokołowe)lub podwójny (np. gołębiowe)uchyłek po rozbudowany system trzech wól u hoacynów. Oprócz ptaków obecność wola stwierdzono m. in. u niektórych bezkręgowców, takich jak ślimaki[1], pijawki[2] i owady[3]. Funkcje wola: gromadzenie pokarmu dla piskląt przygotowanie pokarmu (np. pęcznienie i rozmiękanie ziaren, maceracja pokarmu zwierzęcego) produkcja ptasiego mleczka u gołębiowatych.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    2
    eryk-elblag(2021-12-14)
  • Wolę rudego niz mongola w okularach lizacego to i owo właścicielowi kota.
    8
    21
    Art :)(2021-12-14)
  • @eryk-elblag - Wiesz mądralo, że jest znacząca różnica pomiędzy słowami - wole i wolę (i tak z ę, napisałem). Jeśli nie wiesz, tylko mi Cię żal i tych, których reprezentujesz Wolaku.
  • @Art :) - To widać, że mieszkasz w złym kraju. .. możesz go opuścić zawsze
  • Nie każdy zaczyna od zera
  • @Art :) - A ja wole stara Kidawe, w facetach nie gustuje. pozdro dla PLGTB fermentujcie jak zgnile sliwki. Garbusiarz cyklista
    0
    3
    Zbyszek 1(2021-12-15)
  • No niestety bankowcy zarabiali I zarabiaja. Premier ma jedna dziesiata tego co rasowy bankowiec. Tu jedynie prestiz. Garbusiarz cyklista
    0
    4
    Zbyszek1(2021-12-15)
Reklama