UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bardzo zła akcja, patologiczne rozwiązani! bezsensowne jedzenie ciagnikami w nocy!! O drugiej w nocy jakiś baran z sielanki czy miasta odśniezał parking przy pawilonach płk dąbka 79,w tyle przed blokiem mieszkalnym a chodniki dopiero dzisiaj przejachane byle jak, ściezki rowerowe i piesze pozasypywane, ważne że ulica czysta, szok i dno! Czy nie można za dnia tego robić a w nocy? przecież nie padało. To jakaś chora wizja słuzb, nie wiem czy to ze spółdzielni czy z miasta ale to teren spółdzielni wiec odpowiedzialnosć jaksś musza ponosic. Kto w nocy odsnieża gdy ludzie śpią i chcą byc wypoczęci do pracy, musi słuchać warkoku stukotu ujadnia maszyny odsniezajacej? śpię a tutaj sruuu! jakiś warkot! Co to wojna? Gdzie mój plecak ewakuacyjny??? Budzę żonę i dzici stoimy już w przedpokoju nagle ktoś wychyla się niedbalne przez okna i córka wola: tato tato to tylko pług śnieżny, przypomnieli sobie w nocy że za dnia nic nie robili! Aaaaa; ) i już po śnie a o 5 wstajemy.... dzięki ci OMO żeś mi spodnie spie.... olił; )
  • Masz rację z jednym podkreślasz że jesteś stęskniony za rozumem ! A jak będzie alarm, będzie wojna to pierwszy narobisz w gacie !
  • Weź ty się facet puknij w łeb!!!! Kiedy ty sobie smacznie śpisz ci ludzie muszą jeździć i odsniezać bo takie mają polecenie!!!! A jak ci nie pasuje to wsadź sobie zatyczki do uszu!!!! Koło o mnie też o 3 nad ranem jeżdżą i mam to w nosie!!!! My też chcielibyśmy wstać a musimy na piąta zasuwać na odśnieżanie bo jaśnie państwo po niej narzeka, że przejść nie może!!! Co wy myślicie, że mu też domu nie mamy!!!!!
  • Baranowi nie wytłumaczysz ! Z jednej strony rozumie że warkot maszyny w nocy nie powinien w ogóle być ale kiedy wstanie rano to mordę wydrze że nie można przejść bo nie odśnieżone !
  • @vpl - to prawda!!!!!
Reklama